Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Dotaz k: Pfad von Vintíř
19. 02. 2013Wo bekommt man Kartenmaterial und weitere Informationen zu diesem Pfad?
ReagovatDotaz k: Skibus Jablonné nad Orlicí - Čenkovice
22. 02. 2013Dobrý den, nemůžu najít jízdní řád Skibusu z Jablonného nad Orlicí na Červenovodské sedlo. Děkuji R.J.
Reagovatdobrý den
4. 03. 2013dobrý den chtěla bych se zeptat v dámských šatnách jsou nějaké kabinky na převlékání děkuji za odpověd
Reagovatdobrý den
4. 03. 2013dobrý den chtěla bych se zeptat v dámských šatnách jsou nějaké kabinky na převlékání děkuji za odpověd
Reagovatdobrý den
ReagovatDotaz k: Webkamera - Rychnov u Jablonce n.N.
16. 03. 2013Dobrý den chtěla jsem se zeptat na bývalý ovčín v blízkosti Rychnova směr Klíčnov (Pulečná?). Jako malá (v roce 1960)jsem tam byla u tety na prázdninách a v loňském roce jsem si chtěla osvěžit vzpomínky a nikde jsem tento kousek této krajiny nenašla. Pora
Reagovat- 1. 01. 1970Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
Foto
3. 03. 2013Kdyby jste se raději zajímal o kvalitu nabízených služeb, než o fota. V Dolních Albeřicích jsme byli maximálně spokojeni, kdežto neochota obsluhy vleku v Horních Albeřicích byl děs. Víckrát nás tam neuvidí. Propagují školičku a pak když tam s dětmi přijed
Reagovat
- 1. 01. 1970Reagovat
Aguaerobic
9. 02. 2013Dobrý den.Chtěla bych se zeptat v jakých dnech a od kolika hodin se cvičí aguaerobic a kolik stojí vstupné? Předem vám děkuji za odpověď na e-mail: [email protected] Pavlová
Reagovat