Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Dotaz k: Pfad von Vintíř

19. 02. 2013

Wo bekommt man Kartenmaterial und weitere Informationen zu diesem Pfad?

Reagovat
    • Dotaz k: Skibus Jablonné nad Orlicí - Čenkovice

22. 02. 2013

Dobrý den, nemůžu najít jízdní řád Skibusu z Jablonného nad Orlicí na Červenovodské sedlo. Děkuji R.J.

Reagovat
      • dobrý den

4. 03. 2013

dobrý den chtěla bych se zeptat v dámských šatnách jsou nějaké kabinky na převlékání děkuji za odpověd

Reagovat
        • dobrý den

4. 03. 2013

dobrý den chtěla bych se zeptat v dámských šatnách jsou nějaké kabinky na převlékání děkuji za odpověd

Reagovat
          • dobrý den

4. 03. 2013

Reagovat
            • Dotaz k: Webkamera - Rychnov u Jablonce n.N.

16. 03. 2013

Dobrý den chtěla jsem se zeptat na bývalý ovčín v blízkosti Rychnova směr Klíčnov (Pulečná?). Jako malá (v roce 1960)jsem tam byla u tety na prázdninách a v loňském roce jsem si chtěla osvěžit vzpomínky a nikde jsem tento kousek této krajiny nenašla. Pora

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • 7. 03. 2013

Ano dá se zde postavit stan:) táboráky asi ne. ale za nic se neplatí:))

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • :)

7. 03. 2013

Ano může se zde stanovat v krásném prostědí Kacabaje:)

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • Foto

3. 03. 2013

Kdyby jste se raději zajímal o kvalitu nabízených služeb, než o fota. V Dolních Albeřicích jsme byli maximálně spokojeni, kdežto neochota obsluhy vleku v Horních Albeřicích byl děs. Víckrát nás tam neuvidí. Propagují školičku a pak když tam s dětmi přijed

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • Aguaerobic

9. 02. 2013

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat v jakých dnech a od kolika hodin se cvičí aguaerobic a kolik stojí vstupné? Předem vám děkuji za odpověď na e-mail: [email protected] Pavlová

Reagovat
               <|  337  338  339  340  341  |>