Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Vranovska plaž

21. 03. 2013

donry den rada bych se zeptala esi mužu na vranovskou plaž s pejskem??

Reagovat
    • Dotaz k: Hrad Helfenburk u Bavorova

1. 04. 2013

dobrý den, prosím paní co mi napsala na mail, ráda odpovím ale váš mail je neplatný.majka

Reagovat
      • 3. 04. 2013

mohou se zde provadet nekale veci?

Reagovat
        • Dotaz k: IC Vítkov

4. 04. 2013

Dobrý den, včera jsem se zaregistrovala a upravila údaje. Nic se ale nezměnilo. Tak to prosím úplně zrušte, jsme zaregistrovaní i jinde. Děkuji. Milena Tichá

Reagovat
          • POLITIKA JAKO NÁSTROJ ZLA:

7. 04. 2013

Vláda Č.R. a Policie Ivančice mě zavraždila pro manžele Klusákovi nebezpečné zločince z Jamolice 182 POLICIE IVANČICE SE OD STÁTU ČESKÁ REPUBLIKA OBOHATILA NĚKOLIKAMILIONOVOU SLUŽEBNOU A PRO NI VRAŽDÍ S MANŽELI KLUSÁKOVÝMI MOU OSOBU 06.04.2013 19:50 Ja

Reagovat
            • bazén

8. 04. 2013

Rádi jezdíme do bazénu, teď je to tam super. Jen mi vadí chování některých dětí ve welness vířivce. Chápu, že děti se potřebují vyřádit, ale domnívám se, že pro děti je tam dost možností, jak si užít koupání - dětský bazén, řeka, 2 tobogány, 2 plavecké ba

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • 2. 04. 2013

Dobrý den, když je ještě tolik sněhu, nespustíte provoz o víkendu??Rea

Reagovat
                • Rea

27. 03. 2013

Cena přijatelná, podmínky dobré, obsluha vstřícná a milá, rodinná pohoda.Rea

Reagovat
              • 1. 01. 1970

Reagovat
                • Rea

27. 03. 2013

Blbost, podmínky dobré, obsluha vstřícná a milá, ideální pro rodiny a i v pokročilém věku, i borce .Příjemné vstřícbné prostředí.

Reagovat
                  • díky

8. 04. 2013

Velice děkujeme za Vaše hodnocení.Bohužel,vlek se skutečně rozjede znovu až v sezoně 2013/2014.Těšíme se na Vaši návštěvu.

Reagovat
               <|  338  339  340  341  342  |>