Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Vlasta
Štěpka
cesar51 Ceník
29. 06. 2008Dobrý den rád bych se chtěl zeptat jakyý je ceník protože se říká že maji nový bazén tak to zdražily mohli byste mne kontaktovat prosím?děkuji za pochopení
Reagovat
Jaroslav Hovorka Dovětek k minulému článku
29. 06. 2008Chtěla bych ještě dodat, že si lze prohlédnout fotky z návštěvy Krupky a nejet ty,ale i jiné z výletů po okolí na:www.mihorac.rajce.idnes.cz
Reagovat
M.Rýznarová
29. 06. 2008Tiež som tam pracoval cca 3 roky, mam tam aj rodinu, je to velmi pekné mesto, príjemní ludia, Plzeň neďaleko :) bolo tam fajn, mam velmi pekné spomienky a rád sa tam vraciam
Reagovat
Thunder
LM3 nejede
30. 06. 2008dne 29.6.08 bylo koupaliště mimo provoz a nenasvědčuje nic tomu že by letos mělo být otevřeno, neupraveno po zimě vysoká tráva, asi letos již v provozu nebude... škoda.
Reagovat
Michal Kubát Zkamání
30. 06. 2008Byl jsem trošku zklamán. Zámek nepřístupný a za plotem, zřícenina dost zarostlá. Snad jen lidová architektura ve městě a příroda v okolí stojí za návštěvu.
ReagovatManětín
30. 06. 2008Co říci? Zámek po rekonstrukci a skutečně stojí za návštěvu. Francouzský park ucházející, anglický je překvapivě malý. Jinak celé město působí zchátralým dojmem, jako by se čas zastavil v 70tých letech minulého století. Překvapil mě i žalostný stav kostel
Reagovat