Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 28. 06. 2008

mohli byste sem dat oteviraci doby odkdy je to tu otevrene vite???

Reagovat
    Vlasta
    • 29. 06. 2008

Je dneska otevřeno ? A jaka je voda a počasí ? Díky za odis

Reagovat
      Štěpka
      • 29. 06. 2008

neni tu napsana oteviraci doba teho aquaparku?

Reagovat
        cesar51
        • Ceník

29. 06. 2008

Dobrý den rád bych se chtěl zeptat jakyý je ceník protože se říká že maji nový bazén tak to zdražily mohli byste mne kontaktovat prosím?děkuji za pochopení

Reagovat
          Jaroslav Hovorka
          • Dovětek k minulému článku

29. 06. 2008

Chtěla bych ještě dodat, že si lze prohlédnout fotky z návštěvy Krupky a nejet ty,ale i jiné z výletů po okolí na:www.mihorac.rajce.idnes.cz

Reagovat
            M.Rýznarová
            • 29. 06. 2008

Tiež som tam pracoval cca 3 roky, mam tam aj rodinu, je to velmi pekné mesto, príjemní ludia, Plzeň neďaleko :) bolo tam fajn, mam velmi pekné spomienky a rád sa tam vraciam

Reagovat
              Thunder
              • 30. 06. 2008

nevime

Reagovat
                LM3
                • nejede

30. 06. 2008

dne 29.6.08 bylo koupaliště mimo provoz a nenasvědčuje nic tomu že by letos mělo být otevřeno, neupraveno po zimě vysoká tráva, asi letos již v provozu nebude... škoda.

Reagovat
                  Michal Kubát
                  • Zkamání

30. 06. 2008

Byl jsem trošku zklamán. Zámek nepřístupný a za plotem, zřícenina dost zarostlá. Snad jen lidová architektura ve městě a příroda v okolí stojí za návštěvu.

Reagovat
                    • Manětín

30. 06. 2008

Co říci? Zámek po rekonstrukci a skutečně stojí za návštěvu. Francouzský park ucházející, anglický je překvapivě malý. Jinak celé město působí zchátralým dojmem, jako by se čas zastavil v 70tých letech minulého století. Překvapil mě i žalostný stav kostel

Reagovat
                       <|  117  118  119  120  121  |>