Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
fotografie
3. 07. 2008jsou to nadherny fotky . byla jsem zde pred 20 lety .podle fotek se tu zastavil čas .rada bych se sem vratila jezdivali jsme sem od sonp poldi 3x do roka pokud to vlastnilly kovarny a jana s karlem zvelebilovi kteři byli majitele a kuchari v jedne osobe
Reagovat
irena zichova
dan
3. 07. 2008je tob super aq.. a je v něm spoustu atrakci pro děti to stači uplně a pro nas dozralejší to je idealni takže 3* hip hip hip hura
Reagovat
barča Krásné místo
3. 07. 2008Do Podhradí jezdím již třicet let,máme tam svoji chatu a jsu strašně ráda,že rodiče vybrali toto místo,moc se mi tam líbí,možná pro menší děti by se mohla vybudovat pláž kvůli špatnému přístupu do vody.Všem Podhradí doporučuji!!
Reagovat
renda erich berneburg
3. 07. 2008Ich fahre schon seit Jahren nach Eger und komme immer wieder gerne hierhin.Für mich ist Eger zu meiner 2.Heimat geworden. Kann nur jedem empfehlen nach Eger zu kommen. freue mich heute schon auf meine nächste Reise nach Eger.
Reagovat
Erich Berneburg dejte vědět
3. 07. 2008Dobrý den, dejte prosím vědět, až bude koupaliště v provozu. Děkuji.
Reagovat
Jelen Dotaz
3. 07. 2008Ahoj lidi. Před 2 lety jsem projížděl Opatovicemi a zastavil se na Vaší nudistické pláži. Koupání super, stánky .. seznzace! Všechno pěkně poruce. Ale proč Vám vlastně píšu: slyšel jsem tam tenkrát hrát nějakéhjo muzikanta na kytaru a klávesy. Rád bych v
Reagovat
Pavel Tichý postup rekonstrukce zámku?
3. 07. 2008Vážení, se zájmem sledujeme zprávy a snímky, dokumentující následné opravy tohoto zámku v Křimicích. Nejen,ze to jistě býval půvabný zámek s krásnou zahradou,což je ostatně patrné i dnes,ale vážou se k němu i zcela osobní vzpomínky z dob neveselých,
Reagovat
iveta
lucka