Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Camping - stan

3. 07. 2008

Ctěla bych Vás požádat o zaslání veškerých informací i ceníku, které si týkají ubytování ve Vašem kempu. Předem děkuji za kladné vyřízení Hanáková

Reagovat
    Hanáková Denisa
    • 4. 07. 2008

Uz je to dlouho co jsem byl na koupalisti v S. a z fotky mi pripada ze je prestavene.Je to pravda?

Reagovat
      Hrazdira
      • Prohlídky kláštera

4. 07. 2008

květen,červen,září pátek - 14:00 a 16:00 hod. sobota - 10:00,12:00,14:00,16:00 neděle - 11:00,14:00,16:00 červenec,srpen pondělí až pátek - 10:00,12:00,14:00,16:00 sobota a neděle - viz květen

Reagovat
        Zdeněk
        • Koupaliště Jezero Poděbrady

4. 07. 2008

Byl jsem se zde vykoupat před týdnem.Musím konstatovat,že údaj o vstupném 35.-kč.je nepravdivý,platí se 40.-.Přibylo turniketové zařízení u kasy,ubylo stánků.Cedule u nudistické pláže je nečitelná,rovněž kritizované vybavení této pláže (nulové)je beze změ

Reagovat
          Pavel Kopáček
          • Zámecký park

4. 07. 2008

Ráda bych sehnala mapu zámeckého parku - poradíte?? Děkuji moc

Reagovat
            Jana
            • rada

5. 07. 2008

DOBRÝ DEN CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JESTLI V NESLOVICÍK JE MINIGOLF A JESTLI JE KDYSPOZOCI BYLA BYCH RÁDA KDYBY JSTE MI PORADILY DĚKUJI HAVLÍKOVÁ

Reagovat
              kateřina havlíková
              • ???

5. 07. 2008

Tohle není to koupalistě vypadá to tam jinak.

Reagovat
                Veronika
                • Pěkné

5. 07. 2008

Moc pěkné fotky!

Reagovat
                  Petr B.
                  • omluva

5. 07. 2008

Omylem jsem se uklepla! Dlouhé Stráně jsme navštívili před 3 lety.Bylo to nádherné.Bohužel voda byla přikryta mlhou a já doufám,že se nám podaří ještě jednou vše vidět.Hodnocení je více než 5 hvězdiček.

Reagovat
                    Jana Zbudilová
                    • výlet

5. 07. 2008

Dnešek naší dceři-4 roky-ukázal svět v podzemí,ještě s podtitulem pohádky o drakovi...Děkujeme za pěkný výklad průvodci a nádherný zážitek.Eva+Kajka+Karel

Reagovat
                      Eva
                       <|  121  122  123  124  125  |>