Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Rodné městečko

5. 07. 2008

V tomto městečku, jsem se v roce 1969 narodil v tamní malé porodnici. Dnes, po 39 letech jsem zase viděl oživlou krásu. Žiji totiž v Praze a po smrti babičky jsem zde byl jen jednou. Určitě si najdu čas a přijedu se zde podívat i se svou láskou Míšou...

Reagovat
    Serafín
    • Hledam Milana

6. 07. 2008

Dobrý den, chtěla sem se Vás zeptat jesli neznáte nějakého Milana. Byl na vojně v Janovicích nad Úhlavou od roku 1962-1964 - desátník a jezdil autem. Hledam jeho příjmení. Prosím ozvěte se mi . děkuji

Reagovat
      lenka
      • Koupaliště

6. 07. 2008

Dobrý den, Turistik není provozovatelem koupaliště, jeho historii neznáme, ale na jakékoliv informace je možné se zeptat u správce, pana Flodrmana na tel. 493 571 742

Reagovat
        • Vstupné

6. 07. 2008

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, zda u Vás platí i děti do 3 let vstupné?

Reagovat
          Martina Nováková
          • dobry den

6. 07. 2008

Prosim muzete mi zaslat volne terminy a cenik na apartmany a chatky pro 2 dospele osoby+3 deti.dekuji brezina

Reagovat
            ales brezina
            • Zámek

6. 07. 2008

Dobrý den, Turistik bohužel není správcem zámku, ale bližší informace byste mohla získat na tel +420 - 377 822 673 ( Ing. Jaroslav Lobkowicz)

Reagovat
              • 6. 07. 2008

chybí mi jen zde informace v kolik jsou tam sobotní a nedělní mše v kostele,nevím ,kde to hledat.Jinak je to moc pěkné.budeme tam na dovol a rádi bychom se podívali i na mši ale nevíme v kolik hod. díky

Reagovat
                Marketa Mácová
                • -

7. 07. 2008

Ahojky..jste fakt nejlepší stáj ve který jsem kdy byla.. Hrozně se mi líbí landos.. moooc ho mám ráda..už se těšim na další jízdu papa

Reagovat
                  Míša(Landosek)
                  • Roswitha Schmidt

7. 07. 2008

Sehr geehrte Damen und Herren, wir haben am Mi. 9.07.08 einen Tagesausflug nach Pilsen und möchten gerne die Brauerei besichtigen und anschließend mit der Gruppe zum Mittagessen in der Brauerei bestellen ca. 40 Personen. Bitte geben Sie uns Bescheid ab w

Reagovat
                    SCHMIDT ROSWITHA
                    • voltigierturnier

7. 07. 2008

wir sind eine voltigiergruppe aus seefeld in tirol/österreich und suchen ein e Übernachtungsmöglichkeit für 15 jugendliche, incl. Betreuer für die Zeit vom 31.7.-1.8.2008(optional 2.8.) in der Nähe der Voltigier-WM Austragungsstätte. bitte um infos+Angebo

Reagovat
                      ernstreiter claudia
                       <|  122  123  124  125  126  |>