Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
11. 07. 2008Dobry den, mate bazen pekny a zitra tam s kamoskama pujdem moc pekny mam dotaz kolik tady ty cely lazne stali??? A kdy budou otevreny za 50Kc tam ten bazen dekuji
Reagovat
Tereza
Kuře Wald-Bad
12. 07. 2008Habe vor 65 Jahren,dort gebadet einfach herrlich,und eine wunderschöne Gegend.
Reagovat
Margot Ruff Hledám brigádu 08
12. 07. 2008Caute, taky hledám brigádu na toto léto. Akorát je dost pozdě:( Je mi 17.
Reagovat
Lucka Nejen stran pravá.
13. 07. 2008Je hezké že popisujete golf v Libouchci ale že by jste vzali v potaz že Labe má nejen v Portě dva břehy kde lze dohledat spoustu zajímavostí?
Reagovat
toiomi Grenzübergang
13. 07. 2008Hallo, ist der Grenzübergang Potucky/Johanngeorgenstadt schon für Pkw geöffnet?
Reagovat
Elisabeth
hanka Krásný den Vám všem přeji
14. 07. 2008Pohled na Brannou je opravdu překrásný a při procházení fotek vyvstane vzpomínka na ranné dětství. Mile mne překvapilo, že zde vidím fotky, kterých je autorem taťka. Jen tedy jestli bych Vás tímto mohl požádat o opravu jeho jména u některých fotografií.
Reagovat
Vladimír Martuška jr.
marie Stan..ování :-))
14. 07. 2008Pro někoho zapadákov...pro mně nejhezčí vzpomínky z dob mého dětství na dovolenou pod stanem s rodiči. Bylo to z dob ..quot;komunistickýchquot;, ale přesto jako holka ráda vzpomínám na špekáčky nad ohněm, na polívky v sáčku a konzervy:-)) Dnes by mně do s
Reagovat
Lída