Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Ludko
21. 07. 2008Čaute volám Ľudmila a som z Popradu mám tetu v Libáni a v detstve som tam strávila nejedné prekrásne prázdniny.
Reagovat
Ľudmila zámer Chýše + pivovar
21. 07. 2008Skvělé, skvělé, skvělé! Fandím majiteli zámku a pivovaru. Zaslouží obdov a úctu. To se musí vidět, jak vše vypadalo před 20-ti lety a dnes. Jiráková
Reagovat
Jaroslava Jiráková Petřínská rozhledna
21. 07. 2008Prosím vás, nemohl by mi někdo napsat na email jak se dostanu s MAsarykova nádraží na Petřínskou rozhlednu? Děkuji..
Reagovat
Shorty golf
21. 07. 2008Dobrý den, prosím o informaci o otvírací době na dráhovém golfu v parku. Nemůžu nikde na internetu nic najít. Děkuji, s pozdravem Milena Jindrová
Reagovat
Milena Jindrová
21. 07. 2008Tady nic moc zajímavýho není.Bývají zde nejrůznější akce pořádané TJ Sokol a SDH-dětský den,karneval,vodění medvěda,zábavy a plesy.
Reagovat
Eja Blšany
22. 07. 2008První zmínka o Blšanech se objevuje léta páně 1228, kdy je ves uváděna jako majetek kláštera sv. Jiří na Pražském hradě. V 2. polovině 13. století se Blšany staly majetkem pražského arcibiskupství a ve 14. století byla vsí farní s vladyckým sídlem a
Reagovat
z internetu Zámek Nové Hrady
22. 07. 2008Je tam opravdu nádherně, mohu vřele doporučit. V areálu zámku naleznete ještě stálou expozici týkající se historie cyklistiky, restauraci, cukrárnu a nedaleko odtud i oboru s daňky a jeleny. Je to moc hezký výlet pro rodiny s malými dětmi a samozřejmě i t
Reagovat
22. 07. 2008Dobrý den! ráda bych se zeptala na pracovní dobu bazénu náchod zakladnou odpověď předem děkuji
Reagovat
NIkola Plačková ceník služeb
22. 07. 2008Dobrý den, z nějakého důvodu nejde otevřít ceník. Mohli byste mi jej prosím zaslat? Děkuji.
Reagovat
Tomáš
dcb