Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Za Rohanů
23. 07. 2008Za Rohanů byly kolem loveckého posedu vysazeny stromy v řadách hvězdicovitě od věže, a to proto, aby byla zvěř vidět co nejdál.
Reagovat
ap.lom
23. 07. 2008Co to povídáte ,že máte otevřeno deně.Posledně kdy bylo horko,koupaliště bylo opět zavřené.A asi zrejmě i zůstane.
Reagovat
Jitka v těchlovicích toho je víc
23. 07. 2008byli jsme tam loni nadovolené, je to tam hezké www.penzion-levandule.cz
Reagovat
zhuska Autoři
24. 07. 2008jste blbci ja vam sem napisu stranku a vy ji sem nedate kdyz je mnohem lepci nez ta vase
Reagovat
hanka kOUPALIŠTĚ CHLUMEC NAD CIDLINOU
24. 07. 2008Už několikrát jsme byli na koupališti v Chlumci,je to tam super!!!
Reagovat
Áňa
24. 07. 2008Milý Franto - který Franta nejsi, kdyby nic nedělal - tak by jsi například do této stránky nemohl nic psát...a klidně buď příště o trochu víc statečnější...:-)))a podepiš se klidně jako já starosta...
Reagovatdotaz
25. 07. 2008Prosím sdělte mi jak se dostanu z hl. nádraží na Petřinskou rozhlednu.Děkuji
Reagovat
Jarmila Nováková
janča ceník
26. 07. 2008Prosím kolik stojí vstupné na koupaliště ve Sloupu v Čechách? Moc děkuji za odpověď
Reagovat
Edita dotaz
26. 07. 2008dobry den,prosim Vas muzete mi zdelit ci do kempu muze pes,zda a za jakou cenu v jakem terminu by bylo mozno se uvas ubytovat 2 dospeli 1 dite nejlepsi termin pro nas by byl od 8 do 10.srpna diky Svec david
Reagovat
david svec