Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Culy Občerstvení
29. 07. 2008Všem doporučuji koupání na tomto koupališti.Všem nedoporučuji využívat služby fa Vion.Drahota,nedostatečná nabídka a hlavně!Mít pro naplněné koupaliště otevřený jenom jeden stánek s občerstvením,považuji za podnikatelskou sebevraždu!
Reagovat
Roman Witt Vodní nádrž Mšeno (Jablonecká přehrada)
30. 07. 2008Slyšela jsem před nedávnem, že psi se nemohou koupat v přehradě, což mne udivilo. Nikde žádný zákaz koupání psů. Místní mě sdělili, že dostávají vysoké pokuty a sám starosta si venčí svého psa i na volno bez vodítka. Proč mají jiní platit údajné pokuty za
Reagovat
Šárka Maňhalová koupaliště
30. 07. 2008Dobrý den mohli byste mi proísm napsat dokdy je koupálko odtevřené myslím do kolikati hodin večer moc děkuji pište prosím na email [email protected] nebo [email protected] děkuji moc
Reagovat
Anička História obce
30. 07. 2008Územie, na ktorom ležia Malé Lednice, bolo už v roku 1339 spomínané ako terra Lednicz, čo znamenalo označenie chotára či nesamostatného sídla. V tom istom roku sa však spomínajú aj ako samostatná obec. Vznik Malých Ledníc môžeme určiť celkom presne - te
Reagovat
Anton Lednický
anonymní Slavonice v jižních Čechách
31. 07. 2008Poopravil bych autora textu o Slavonicích: Slavonice nejsou v jižních Čechách. Sice administrativně byly připojeny k Jihočeskému kraji, nicméně geograficky odjakživa patřily k jihozápadní Moravě.
Reagovat
Petr Plachý
lucinka
silwuška
bobo