Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• bomba

3. 08. 2008

venkovni bazen je bomba i kdyz to mam do jihlavy daleko tak sednu na autobus a jedu fakt bomba a neni to tak drahe takze vsichni pojedte

Reagovat
    katka
    • brigadnice

3. 08. 2008

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nehledáte brigádníky, předem děkuji za Vaši odpověď.

Reagovat
      Radka Surmajová
      • 3. 08. 2008

Bazén je otevřen denně od 6 do 22 hodin.

Reagovat
        Anča
        • Poděkování

3. 08. 2008

Na dovolené jsme měli naplánovaný výlet do Tábora na Husitské odpoledne. Bohužel jsme se na internetu koukli na loňský rok a tam byl termín v sobotu a letos je to v neděli takže jme přijeli o den dřív. Štěstí pro nás bylo že jsme zrovna narazili na Petra

Reagovat
          Ctibor
          • 3. 08. 2008

Ja zijem v Arnutovciach uz od narodenia..a je to tu klrasne .

Reagovat
            majusik
            • O Návštěvě

3. 08. 2008

Dnes jsem byla navštívit hrad Střela se zámkem a bohužel, jsem byla hodně zklamaná, ne jen, že zámek i s torzem zbytku hradu je hrozně zarostlý, ale bohužel i poničený. Je to škoda, protože je to zajímavé místo. Snad se někomu brzy podaří tuto situaci změ

Reagovat
              Jinkdra Kalivodová
              • Pořádají se zde svatby?

3. 08. 2008

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli se zde také pořádají svatby? Děkuji

Reagovat
                Eva Jedličková
                • Zklamali jste mě

3. 08. 2008

Nevím proč,musel být tuto sobotu uzavřen hrad,kůli nějakému festivalu.Chtěly jsme si udělat krásný výlet,ale bohužel výlet se nezdařil.

Reagovat
                  JIRINA
                  • svatby

4. 08. 2008

Svatby se k Krásném Dvoře konají, podívejte se na web www.krasny-dvur.cz a přeji hodně štěstí v jednání s Podbořany, pod které Krásný Dvůr spadá.

Reagovat
                    jana
                    • Absolut sehenswert und Interessant

4. 08. 2008

Ein wirklich nett gemachtes Museum, sehr interessant, durch ein leichtes Chaos wirkt es sehr lebendig und nicht so steril. Besonders die Einblicke in die Restaurierungswerkstatt sind für einen Liebhaber alter Technik ein Highlight. Pavel, vielen Dank für

Reagovat
                      Stefan Schmidtke
                       <|  136  137  138  139  140  |>