Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
6. 08. 2008Dobrý den,prosila bych o zaslání vašeho ceníku.Z nějakého důvodu nejde otevřít?Děkuji.
Reagovat
Monika Nikto si ju newšimaaa!!:(
6. 08. 2008tato supa dedinka w ktorreej žieeem je nadheerna ma supa obyvatelov!!!;;;;;;až na nnniiieektoricchhchchc priroda je tu super!!čerstvy vzduch newem prečoooo tu nemmm chodia turisti!!!:(papapaapap
Reagovat
Romanka 000668
7. 08. 2008Kolik stojí vstup je napsaný na dveřích u vchodu než se tam vejde. Já tam osobně chodím moc ráda :-)
Reagovat
Tereza
Kamila Rajchlová
7. 08. 2008Dobrý den, se stránkami aquaparku na kterých nemáte aktuální teplotu vody, a s kontakty na kterých se mi ozve maximáloně záznamník jděte do ...
Reagovat
Karel Camping stan
7. 08. 2008Dobrý den, prosím Vás o zaslání ceníku ubytování a podrobnosti o Vašem kempu. Velmi děkuji, Němečková
Reagovat
Německova Markéta Osada KODA
7. 08. 2008Dnes jsem tam byla, je to moc zvlastni misto. Na me pusobilo az myststicky. Praminek vyvera do rybnicka nad kterym se rozklada obrovska kosata lipa. U lipi pres cestu je prastary dum c.2, ktery na me pusobil az strasidelne. Cela scenerie je nicmene velice
Reagovat
Lucie Zaspali dobu
8. 08. 2008Bazén je pro dnešní dobu zcela nedostačující a řekl bych že se řadí spíše k těm horším.Za vše hovoří to že půlka Domažlic raději jezdí do nedalekého Waldmünchenu.
Reagovat
Honza žena
8. 08. 2008Dá se v tomto období koupat na Bystřičce??prosím o odpověd´ na můj e-mail....předem vám děkuji
Reagovat
jojo žena
8. 08. 2008Dá se v tomto období koupat na Bystřičce??prosim odepiste mi na muj e-mail...předem děkuji za odpověd´ :)
Reagovat
jojo