Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 6. 08. 2008

Dobrý den,prosila bych o zaslání vašeho ceníku.Z nějakého důvodu nejde otevřít?Děkuji.

Reagovat
    Monika
    • Nikto si ju newšimaaa!!:(

6. 08. 2008

tato supa dedinka w ktorreej žieeem je nadheerna ma supa obyvatelov!!!;;;;;;až na nnniiieektoricchhchchc priroda je tu super!!čerstvy vzduch newem prečoooo tu nemmm chodia turisti!!!:(papapaapap

Reagovat
      Romanka 000668
      • 7. 08. 2008

Kolik stojí vstup je napsaný na dveřích u vchodu než se tam vejde. Já tam osobně chodím moc ráda :-)

Reagovat
        Tereza
        • CENA KOUPALIŠTĚ

7. 08. 2008

Dobrý den kolik stojí vstup na koupaliště?

Reagovat
          Kamila Rajchlová
          • 7. 08. 2008

Dobrý den, se stránkami aquaparku na kterých nemáte aktuální teplotu vody, a s kontakty na kterých se mi ozve maximáloně záznamník jděte do ...

Reagovat
            Karel
            • Camping stan

7. 08. 2008

Dobrý den, prosím Vás o zaslání ceníku ubytování a podrobnosti o Vašem kempu. Velmi děkuji, Němečková

Reagovat
              Německova Markéta
              • Osada KODA

7. 08. 2008

Dnes jsem tam byla, je to moc zvlastni misto. Na me pusobilo az myststicky. Praminek vyvera do rybnicka nad kterym se rozklada obrovska kosata lipa. U lipi pres cestu je prastary dum c.2, ktery na me pusobil az strasidelne. Cela scenerie je nicmene velice

Reagovat
                Lucie
                • Zaspali dobu

8. 08. 2008

Bazén je pro dnešní dobu zcela nedostačující a řekl bych že se řadí spíše k těm horším.Za vše hovoří to že půlka Domažlic raději jezdí do nedalekého Waldmünchenu.

Reagovat
                  Honza
                  • žena

8. 08. 2008

Dá se v tomto období koupat na Bystřičce??prosím o odpověd´ na můj e-mail....předem vám děkuji

Reagovat
                    jojo
                    • žena

8. 08. 2008

Dá se v tomto období koupat na Bystřičce??prosim odepiste mi na muj e-mail...předem děkuji za odpověd´ :)

Reagovat
                      jojo
                       <|  138  139  140  141  142  |>