Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
průvodce
11. 08. 2008Dobrý den přeji, potřebovala by som od vás pomoc, hledám průvodce - guide, pro nášho klienta, rusky mluvíci.Byla mi nabídnutá individuálna exkurze, ale klient nesouhlasí, klient by potřeboval průvodce,auto má host zařízené. Chtěla bych zažádat o kontakt
Reagovat
Monika Filipová restaurace - pozor na jídlo - nekvalitní!!!
11. 08. 2008Začátkem srpna jsem navštívil restauraci ve vysílači, objednal jsem si polévku ke kterému bylo zahrnuto pečivo. Na omak se zdálo být pečivo staršího data, nicméně co se dá v této restauracim kde se zastavil čas, očekávat. Totální zděšení ve mě vyvolal zji
Reagovat
Karel O ryzi
11. 08. 2008ahoj, tak ryzu pokusne pestoval moj stary otec v rokoch cca 1953-54. musela by som presne pozriet roky. zavlazovalo s az kanalôa Perec- mali celkom dobre hektarove vynosy v prvy rok- najdes o tom zmienku aj v Kronike rodnej zeme. v ryzovisku s achovali ka
Reagovat
Katka 11.8.08
12. 08. 2008Tak jsme zavítali na dovolenou do Jizerských hor a první negativní zkušeností byl výlet na rozhlednu Bramberk, která nám byla doporučena. Tohle se může stát opravdu jenom u nás.
Reagovat
Romana Brunnerová
adelka super
12. 08. 2008mohu doporučit je tam super zábava a tobogan stojí zato musí teto vyzkoušet
Reagovat
Veronika zmizelý kostel Sv.Batroloměj
12. 08. 2008Ráda bych viděla lokalitu kostela, zajím se o ni z hlediska geomancie, díky.
Reagovat
Soňa Křečanová
12. 08. 2008Dobrý den Jsem rodák z Mikulova a teď bydlím v Německu a mám dotaz proč jste zrušily straré stránky byly lepší než tyto nové jedná se o webcameru nemění se na ní obrázky jako to bylo dříve je to škoda a doufám že tuto chybu napravíte co nejdříve. Děkuj
Reagovat
Radek
12. 08. 2008je to super bazen je tam toho hafu pro decka a pro neplavce je tam aj fast foot - neco na jidlo atd. !
Reagovat
barča Změna stálých expozic
13. 08. 2008Na zámku Červený hrádek jsou změněné stálé výstavy. Nyní zde probíhá výstava loutek kladenského Divadla Lampión. Loutky jsou z divadelních her Tři mušketýři, Dobyvatel, Aladin (Šeherezáda) a Dlouhý, Široký a Bystrozraký. V zámecké jízdárně je nainstalov
Reagovat
Informační centrum Jirkov