Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
informes
13. 08. 2008necesitaria informes sobre praga en cuanto alojamiento economico es mi intencion conocer praga gastando lo menos posibl gracias
Reagovat
ana dotaz
13. 08. 2008Ahoj chci se zeptat zda li se na Opaťáku dá kempovat.Máme obytný vůz tak že jsme soběstačný co se týče wc,el.proudu.Dík za odpověď J.
Reagovat
Jarka nezbudska lučka
13. 08. 2008bola spustená web prezentácia obce Nezbudska Lúčka http://nezbudskalucka.sk s pozdravom RiKam
Reagovat
Kamenský Richard Been there
14. 08. 2008I visited there in September of 2007, and it was the most beautiful place . I was with native Czech people and we were mushroom hunting. Fabulous place, hope to return someday.
Reagovat
Carole
14. 08. 2008Nazdarek, no sprchy jsou prej u ty hospody mezi malym a velkym pisecakem. Ale na vlastni oci sem je nevidela tak nevim. Jeste se zkusim zeptat znamyho, ktery tam taky jezdi. Tak zatim
Reagovat
Dandyna
14. 08. 2008Přesně vím,jak se cítíte! Bylo nám též mizerně. Ten pán Vám neodpoví,jelikož již nebude mít žádné argumenty. Prostě do Zákup již nikdy v životě! Je to město zlodějů!!! S pozdravem Ilona Plachá
Reagovat
Ilona Plachá
14. 08. 2008Jen mě teď při čtení všech komentářů napadlo,jak mohl vědět ten pan marcusii,že v našem autě toto zabezpečení za 100.kč nebylo? Není to divné?
Reagovat
Ilona Plachá Dovolená ?
14. 08. 2008Tak jako na další výlet jsme se vydali na Ještěd. Parkovali jsme na Výpřeží- Tetřeví sedlo (50,- auto celý den, občerstvení, teplé nápoje, pivo-rozumné ceny)pokračovali jsme na naučnou stezku- Terasy Ještědu- první asi 3-4 km náročný terén, s velkou změno
Reagovat
Romana Brunnerová krádež auta
14. 08. 2008Nechci psát ,že Zákupy je město zlodějů ,ale je pravda že Ćeskolipsko a Mimoňsko je tím vyhlášené-bohužel !!! Ale je mi dost divné ,že polocie ČR něco říká , paní starostka Zákup něco říká , na statním zámku Zákupy něco říkájí a bohužel zjišťuji ,že je to
Reagovat
Josef Najman
14. 08. 2008je to moc hezky napsané. Cenné informace, které jsem využila při tvorbě katalogů.-)
Reagovat
xxx