Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• informes

13. 08. 2008

necesitaria informes sobre praga en cuanto alojamiento economico es mi intencion conocer praga gastando lo menos posibl gracias

Reagovat
    ana
    • dotaz

13. 08. 2008

Ahoj chci se zeptat zda li se na Opaťáku dá kempovat.Máme obytný vůz tak že jsme soběstačný co se týče wc,el.proudu.Dík za odpověď J.

Reagovat
      Jarka
      • nezbudska lučka

13. 08. 2008

bola spustená web prezentácia obce Nezbudska Lúčka http://nezbudskalucka.sk s pozdravom RiKam

Reagovat
        Kamenský Richard
        • Been there

14. 08. 2008

I visited there in September of 2007, and it was the most beautiful place . I was with native Czech people and we were mushroom hunting. Fabulous place, hope to return someday.

Reagovat
          Carole
          • 14. 08. 2008

Nazdarek, no sprchy jsou prej u ty hospody mezi malym a velkym pisecakem. Ale na vlastni oci sem je nevidela tak nevim. Jeste se zkusim zeptat znamyho, ktery tam taky jezdi. Tak zatim

Reagovat
            Dandyna
            • 14. 08. 2008

Přesně vím,jak se cítíte! Bylo nám též mizerně. Ten pán Vám neodpoví,jelikož již nebude mít žádné argumenty. Prostě do Zákup již nikdy v životě! Je to město zlodějů!!! S pozdravem Ilona Plachá

Reagovat
              Ilona Plachá
              • 14. 08. 2008

Jen mě teď při čtení všech komentářů napadlo,jak mohl vědět ten pan marcusii,že v našem autě toto zabezpečení za 100.kč nebylo? Není to divné?

Reagovat
                Ilona Plachá
                • Dovolená ?

14. 08. 2008

Tak jako na další výlet jsme se vydali na Ještěd. Parkovali jsme na Výpřeží- Tetřeví sedlo (50,- auto celý den, občerstvení, teplé nápoje, pivo-rozumné ceny)pokračovali jsme na naučnou stezku- Terasy Ještědu- první asi 3-4 km náročný terén, s velkou změno

Reagovat
                  Romana Brunnerová
                  • krádež auta

14. 08. 2008

Nechci psát ,že Zákupy je město zlodějů ,ale je pravda že Ćeskolipsko a Mimoňsko je tím vyhlášené-bohužel !!! Ale je mi dost divné ,že polocie ČR něco říká , paní starostka Zákup něco říká , na statním zámku Zákupy něco říkájí a bohužel zjišťuji ,že je to

Reagovat
                    Josef Najman
                    • 14. 08. 2008

je to moc hezky napsané. Cenné informace, které jsem využila při tvorbě katalogů.-)

Reagovat
                      xxx
                       <|  141  142  143  144  145  |>