Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Jarda
14. 08. 2008odpovídám, z evidencí PČR je to letos třetí auto, které se odsud ztratilo( z podzámčí), na uzamčenou zpátečku stačí šroubovák a 20s. Tato varianta se nepočítá jako zabezpečení, ani pro pojišťovnu. Paní Plachá zřejmě neví nic o elektronice v autě a jak se
Reagovat
marcusii Pokud se vydáte v Máchových stopách
14. 08. 2008ubytovat se můžete na Sutomi. http://penzionSutom.unas.cz Těšíme se!
Reagovat
J* Ta cena je podle ceníku - s průvodcem
14. 08. 2008Když jste až na Milešovce - podívejte do vnitrozemí směr Praha a v popředí - 8 km- je značený Holý vrch a také Sutomský vrch -tam je i vesnice Sutom, zajděte a zastavte se: -KERAMICKÁ DÍLNA má pro poutníky u ubytování /čím déle zůstanete, tím bude levněj
Reagovat
j Z Kostomlat po modré a červené značce dojdete na Sutom
14. 08. 2008zastavte se -KERAMICKÁ DÍLNA má pro poutníky u ubytování /čím déle zůstanete, tím bude levnější/ a hlavně můžete si objednat keramický kurs - viz www.keramika.euweb.cz nebo jen hodinovou práci v dílně např.:Hliněnou pohlednici nebo výrobu šperku s českým
Reagovat
J. krádež auta
14. 08. 2008Ještě chci podotknout,těch firem vyrábějící zařízení na zabezpečení aut je víc, např. www.jablotron.cz, www.flajzar.cz, apod. To jen abych nedělal reklamu jedné firmě. Nejvíce informací ale najdete na www.bezlok.cz, to znamená bezpečná lokalita a to by sn
Reagovat
marcusii
15. 08. 2008Vážený pane! My jsme auto zabezpečené měli!!! Proč mám pocit,že stále omlouváte své zloděje,vlastně oni nic-my jsme měli špatně zabezpečené auto.No jděte do háje s vašimi hypotézami a raději s tou ostudou vašeho města něco dělejte! Plácáte,radíte,ale krad
Reagovat
Ilona Plachá
15. 08. 2008Již nemám co zabezpečovat pane marcusii,tudíž se s vámi ani kontaktovat nehodlám!!!
Reagovat
Ilona Plachá
15. 08. 2008Na Zákupy vztah nemám, je mi to v podstatě jedno, jen mi je Vás líto, že vinu házíte na někoho jiného. Chtěl jsem Vám jen pomoct
Reagovat
marcusii
15. 08. 2008Chtěla bych vědět ještě než tam pojedu kolik to stojí a nikde to neí napsaný neví to tady někdo prosím?....
Reagovat
nikdo