Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Aktuálně

14. 08. 2008

Dnes teplota 22,5 viditelnost 1,5m, otevřeno.

Reagovat
    Jarda
    • 14. 08. 2008

odpovídám, z evidencí PČR je to letos třetí auto, které se odsud ztratilo( z podzámčí), na uzamčenou zpátečku stačí šroubovák a 20s. Tato varianta se nepočítá jako zabezpečení, ani pro pojišťovnu. Paní Plachá zřejmě neví nic o elektronice v autě a jak se

Reagovat
      marcusii
      • Pokud se vydáte v Máchových stopách

14. 08. 2008

ubytovat se můžete na Sutomi. http://penzionSutom.unas.cz Těšíme se!

Reagovat
        J*
        • Ta cena je podle ceníku - s průvodcem

14. 08. 2008

Když jste až na Milešovce - podívejte do vnitrozemí směr Praha a v popředí - 8 km- je značený Holý vrch a také Sutomský vrch -tam je i vesnice Sutom, zajděte a zastavte se: -KERAMICKÁ DÍLNA má pro poutníky u ubytování /čím déle zůstanete, tím bude levněj

Reagovat
          j
          • Z Kostomlat po modré a červené značce dojdete na Sutom

14. 08. 2008

zastavte se -KERAMICKÁ DÍLNA má pro poutníky u ubytování /čím déle zůstanete, tím bude levnější/ a hlavně můžete si objednat keramický kurs - viz www.keramika.euweb.cz nebo jen hodinovou práci v dílně např.:Hliněnou pohlednici nebo výrobu šperku s českým

Reagovat
            J.
            • krádež auta

14. 08. 2008

Ještě chci podotknout,těch firem vyrábějící zařízení na zabezpečení aut je víc, např. www.jablotron.cz, www.flajzar.cz, apod. To jen abych nedělal reklamu jedné firmě. Nejvíce informací ale najdete na www.bezlok.cz, to znamená bezpečná lokalita a to by sn

Reagovat
              marcusii
              • 15. 08. 2008

Vážený pane! My jsme auto zabezpečené měli!!! Proč mám pocit,že stále omlouváte své zloděje,vlastně oni nic-my jsme měli špatně zabezpečené auto.No jděte do háje s vašimi hypotézami a raději s tou ostudou vašeho města něco dělejte! Plácáte,radíte,ale krad

Reagovat
                Ilona Plachá
                • 15. 08. 2008

Již nemám co zabezpečovat pane marcusii,tudíž se s vámi ani kontaktovat nehodlám!!!

Reagovat
                  Ilona Plachá
                  • 15. 08. 2008

Na Zákupy vztah nemám, je mi to v podstatě jedno, jen mi je Vás líto, že vinu házíte na někoho jiného. Chtěl jsem Vám jen pomoct

Reagovat
                    marcusii
                    • 15. 08. 2008

Chtěla bych vědět ještě než tam pojedu kolik to stojí a nikde to neí napsaný neví to tady někdo prosím?....

Reagovat
                      nikdo
                       <|  142  143  144  145  146  |>