Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• spanie pole

8. 08. 2008

Je to raj na zemi.

Reagovat
    patrik jakab
    • 9. 08. 2008

Jj husta prehrada stoji za shlednuti verte mi ;-)

Reagovat
      marcus
      • 9. 08. 2008

Dobrý den nevím z jakého dúvodu mi nejde otevřit ceník Mohli byste mi jej prosím zaslat? Děkuji.

Reagovat
        michal
        • Na Faře

9. 08. 2008

na začátku července jsme bydleli u Adamců na bývalé faře, moc hezké prostředí, klid, skvělé ubytování s příjemnými domácími, kteří nás několikrát pozvali na slivovici:) vřele doporučujeme

Reagovat
          Jana D.
          • Zusammenarbeit

9. 08. 2008

Es ist schön zu sehen,wenn in unserer heutigen,vom Kommerz bestimmten zeit,menschen voller Idealismus so etwas zu wege bringen.Alle Achtung.

Reagovat
            Dieter Stuckmann
            • krádež osobního automobilu

10. 08. 2008

Dobrý den V pátek dne 8:8:2008 jsme byli s rodinou v odpoledních na svatbě v zámecké kapli čas návštěvy 14: 30 až cca 16hod, auto jsme zaparkovali na parkovišti pod zmkem u silnice. Parkovište bylo nehlédané !!! Vozidlo škoda fabia combi byla odcizena

Reagovat
              Josef Najman
              • Krádež osobího automobilu !!!

10. 08. 2008

Jen dodatek ke zprávě a reakce na titulek pana marcusii: Vážený pane já měl auto uzamčeno a zabezpečeno s uzamknutou zpátečkou !!! jak více bych měl mít auto zabezpečeno ? A neříkejte mi ,že se tam ztratila jen dvě ,když mi bylo osobně sdělěno policií ČR

Reagovat
                Josef Najman
                • OBEC SELANY

10. 08. 2008

V OBCI SELANY ZIJE MALO OBYVATELOV,NAPRIEK TOMU JE VELMI PEKNA A ZACHOVALA,JE TAM NADHERNA PRIRODA,LESY,VINICE,MILY LUDIA,ALE HOVORIACI VACSINOU PO MADARSKY.

Reagovat
                  IVETA MAKOVA
                  • SELANY

10. 08. 2008

26.6.2008 SA V OBCI STRETLI RODACI,PRI PRILEZITOSTI 740.VYROCIA OBCE.CHCEM SA PODAKOVAT STAROSTOVI,OBYVATELOM OBCE SELANY,ZE VSETKO VYBORNE PRIPRAVILI A ZORGANIZOVALI,VYBORNY PROGRAM,ALE NAJLEPSIE NA TOM VSETKOM BOLO,ZE SA STRETLI LUDIA KTORY SA NEVIDELI

Reagovat
                    IVETA MAKOVA
                    • neváží si návštěvníků

10. 08. 2008

Provozovatelé ,je vám hodně zatěžko dát na své stránky informaci ,že je bazén mimo provoz.

Reagovat
                      zdenča
                       <|  139  140  141  142  143  |>