Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
patrik jakab
marcus
9. 08. 2008Dobrý den nevím z jakého dúvodu mi nejde otevřit ceník Mohli byste mi jej prosím zaslat? Děkuji.
Reagovat
michal Na Faře
9. 08. 2008na začátku července jsme bydleli u Adamců na bývalé faře, moc hezké prostředí, klid, skvělé ubytování s příjemnými domácími, kteří nás několikrát pozvali na slivovici:) vřele doporučujeme
Reagovat
Jana D. Zusammenarbeit
9. 08. 2008Es ist schön zu sehen,wenn in unserer heutigen,vom Kommerz bestimmten zeit,menschen voller Idealismus so etwas zu wege bringen.Alle Achtung.
Reagovat
Dieter Stuckmann krádež osobního automobilu
10. 08. 2008Dobrý den V pátek dne 8:8:2008 jsme byli s rodinou v odpoledních na svatbě v zámecké kapli čas návštěvy 14: 30 až cca 16hod, auto jsme zaparkovali na parkovišti pod zmkem u silnice. Parkovište bylo nehlédané !!! Vozidlo škoda fabia combi byla odcizena
Reagovat
Josef Najman Krádež osobího automobilu !!!
10. 08. 2008Jen dodatek ke zprávě a reakce na titulek pana marcusii: Vážený pane já měl auto uzamčeno a zabezpečeno s uzamknutou zpátečkou !!! jak více bych měl mít auto zabezpečeno ? A neříkejte mi ,že se tam ztratila jen dvě ,když mi bylo osobně sdělěno policií ČR
Reagovat
Josef Najman OBEC SELANY
10. 08. 2008V OBCI SELANY ZIJE MALO OBYVATELOV,NAPRIEK TOMU JE VELMI PEKNA A ZACHOVALA,JE TAM NADHERNA PRIRODA,LESY,VINICE,MILY LUDIA,ALE HOVORIACI VACSINOU PO MADARSKY.
Reagovat
IVETA MAKOVA SELANY
10. 08. 200826.6.2008 SA V OBCI STRETLI RODACI,PRI PRILEZITOSTI 740.VYROCIA OBCE.CHCEM SA PODAKOVAT STAROSTOVI,OBYVATELOM OBCE SELANY,ZE VSETKO VYBORNE PRIPRAVILI A ZORGANIZOVALI,VYBORNY PROGRAM,ALE NAJLEPSIE NA TOM VSETKOM BOLO,ZE SA STRETLI LUDIA KTORY SA NEVIDELI
Reagovat
IVETA MAKOVA neváží si návštěvníků
10. 08. 2008Provozovatelé ,je vám hodně zatěžko dát na své stránky informaci ,že je bazén mimo provoz.
Reagovat
zdenča