Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 4. 08. 2008

HEHHEEEHHHEEE

Reagovat
    cervo
    • Ubytování

4. 08. 2008

http://desna-ubytovani.mistecko.cz Skvělé ubytování v Desné

Reagovat
      HONZAAAAAA
      • 4. 08. 2008

Vám se zdá 60,- Kč jako předražené vstupné? :-)) Promiňte, ale asi jste to chtěli psát někam jinam, kde to není udržované a čisté. Takovejhle koupák za hubičku... pche... nezlobte se, ale s prominutím si tu přestáváte vidět do pusy...

Reagovat
        BORI
        • Neuvěřitelné

4. 08. 2008

Je vážně neuvěřitelné že se vám tady všem zdá, že cena 60 Kč je moc? Pro boha kde žijete? Co by jste chtěli za 60 Kč? Víte kolik stojí provoz takového krásného koupaliště? Jestli je Vám to moc můžete se koupat někde v prohnilé stoce o kterou se nikdo nest

Reagovat
          Mimo2580
          • 4. 08. 2008

Je to tam super...můžu doporučit...miluju JE Temelín :-)

Reagovat
            Zuza
            • viac foto

5. 08. 2008

Tiez vrelo doporucujem cely okruh po modrej z Libechova cca 12km. Viac foto http://ixo.sk/ixogallery/02-Czech/20080803-L IBECHOV/index.html

Reagovat
              ixo
              • Pěkné

5. 08. 2008

Muzeum se mi líbilo, jen mě trochu mrzelo že neměli na prodej žádné prospekty ani turistické známky. Ještě rada pro ty, co by chtěli navštívit i muzeum na Konopišti, po předložení vstupenek z Netvořic jsme dostali 50% slevu.

Reagovat
                • Prima koupání

5. 08. 2008

Letos tam nebylo tolik lidí, voda čistá a konečně teplo.

Reagovat
                  • příšovice

5. 08. 2008

pro dandýnu: my tam taky jezdíme akorat vsude na internetu je, že Příšovický kemp má sprchy, na to se teda nepamatuji.....spíš vim, že tem nejsou....nevíš jestli se to nezměnilo???

Reagovat
                    haninka
                    • psi

5. 08. 2008

Nedávno jsem na Lhotě byla a psi mají do areálu koupaliště bohužel vstup zakázán.

Reagovat
                      Bety
                       <|  137  138  139  140  141  |>