Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
cervo
HONZAAAAAA
4. 08. 2008Vám se zdá 60,- Kč jako předražené vstupné? :-)) Promiňte, ale asi jste to chtěli psát někam jinam, kde to není udržované a čisté. Takovejhle koupák za hubičku... pche... nezlobte se, ale s prominutím si tu přestáváte vidět do pusy...
Reagovat
BORI Neuvěřitelné
4. 08. 2008Je vážně neuvěřitelné že se vám tady všem zdá, že cena 60 Kč je moc? Pro boha kde žijete? Co by jste chtěli za 60 Kč? Víte kolik stojí provoz takového krásného koupaliště? Jestli je Vám to moc můžete se koupat někde v prohnilé stoce o kterou se nikdo nest
Reagovat
Mimo2580
Zuza viac foto
5. 08. 2008Tiez vrelo doporucujem cely okruh po modrej z Libechova cca 12km. Viac foto http://ixo.sk/ixogallery/02-Czech/20080803-L IBECHOV/index.html
Reagovat
ixo Pěkné
5. 08. 2008Muzeum se mi líbilo, jen mě trochu mrzelo že neměli na prodej žádné prospekty ani turistické známky. Ještě rada pro ty, co by chtěli navštívit i muzeum na Konopišti, po předložení vstupenek z Netvořic jsme dostali 50% slevu.
Reagovatpříšovice
5. 08. 2008pro dandýnu: my tam taky jezdíme akorat vsude na internetu je, že Příšovický kemp má sprchy, na to se teda nepamatuji.....spíš vim, že tem nejsou....nevíš jestli se to nezměnilo???
Reagovat
haninka psi
5. 08. 2008Nedávno jsem na Lhotě byla a psi mají do areálu koupaliště bohužel vstup zakázán.
Reagovat
Bety