Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 19. 07. 2008

super doporučuju ,,,, tahle stáj je fakt dobra a super dovča!!!!!!

Reagovat
    Mia
    • moja dedina

19. 07. 2008

kraaaaaasa to...mila dedinka aj ked trosku chatrajuca ale zijem v nej...je to prosto krasa...hehe :o)

Reagovat
      janciiiiii
      • 20. 07. 2008

Ahoj...jezdíme sem káždý rok na dovolenou, všechno se nám tam moc líbí prostě koupaliště pohoda je fakt skvělí!!!

Reagovat
        Mariana
        • Hadovka

20. 07. 2008

Vas text uz neni aktualni, dnes jsem sla kolem byvale usedlosti Hadovka, kanadske vyslanectvi tam uz neni. Rada bych vedela k cemu nebo komu ted objekt slouzi Dekuji

Reagovat
          Ruzena Simonovska
          • OTVÍRÁME

20. 07. 2008

Koupaliště bylo vypuštěno a znovu nepuštěno. Dnes byla viditelnost 2,5m. Je otevřeno Po- NE.

Reagovat
            Jarda
            • 20. 07. 2008

Po příjezdu do Plzně,žádný ukazatel.Když to konečně najdete,nemáte kde zaparkovat,a zologická, přeházená páté přes deváté.V Dinparku jeden stánek s půlhodinovou frontou! Už nás tady nikdy neuvidí.

Reagovat
              zdeněk (kladensko)
              • 20. 07. 2008

Dnes jsme navštívili tuto pěknou rozhlednu.Děti a manžel byli nadšeni,já jakožto milovník nižších pater moc ne.Nahoru jsem vylezla,ale nic víc,mřížové rošty skutečně nejsou pro mě,zavěšená na sloupek na poslední schodě jsem čekala na nadšenou rodinku a s

Reagovat
                Pavlína
                • dds

20. 07. 2008

prosim vas mam dostaz :mužou se do aquacentru v Bohumině kratasove plavky?????????

Reagovat
                  juris
                  • Výborné! Vřele doporučuji!

21. 07. 2008

Krásný rodinný výlet. Vhodné i pro rodiny s malými dětmi. Všude se dá projeti s kočárkem. Prožili jsme nádherný den.

Reagovat
                    • 21. 07. 2008

Prosím o zaslání ceníku děkuji

Reagovat
                      Kristýna
                       <|  129  130  131  132  133  |>