Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Mia moja dedina
19. 07. 2008kraaaaaasa to...mila dedinka aj ked trosku chatrajuca ale zijem v nej...je to prosto krasa...hehe :o)
Reagovat
janciiiiii
20. 07. 2008Ahoj...jezdíme sem káždý rok na dovolenou, všechno se nám tam moc líbí prostě koupaliště pohoda je fakt skvělí!!!
Reagovat
Mariana Hadovka
20. 07. 2008Vas text uz neni aktualni, dnes jsem sla kolem byvale usedlosti Hadovka, kanadske vyslanectvi tam uz neni. Rada bych vedela k cemu nebo komu ted objekt slouzi Dekuji
Reagovat
Ruzena Simonovska OTVÍRÁME
20. 07. 2008Koupaliště bylo vypuštěno a znovu nepuštěno. Dnes byla viditelnost 2,5m. Je otevřeno Po- NE.
Reagovat
Jarda
20. 07. 2008Po příjezdu do Plzně,žádný ukazatel.Když to konečně najdete,nemáte kde zaparkovat,a zologická, přeházená páté přes deváté.V Dinparku jeden stánek s půlhodinovou frontou! Už nás tady nikdy neuvidí.
Reagovat
zdeněk (kladensko)
20. 07. 2008Dnes jsme navštívili tuto pěknou rozhlednu.Děti a manžel byli nadšeni,já jakožto milovník nižších pater moc ne.Nahoru jsem vylezla,ale nic víc,mřížové rošty skutečně nejsou pro mě,zavěšená na sloupek na poslední schodě jsem čekala na nadšenou rodinku a s
Reagovat
Pavlína dds
20. 07. 2008prosim vas mam dostaz :mužou se do aquacentru v Bohumině kratasove plavky?????????
Reagovat
juris Výborné! Vřele doporučuji!
21. 07. 2008Krásný rodinný výlet. Vhodné i pro rodiny s malými dětmi. Všude se dá projeti s kočárkem. Prožili jsme nádherný den.
Reagovat
Kristýna