Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
krovina
21. 08. 2008prosim posle te mi kolik to stoji 2dospeli 4deti prosim ja to chci vedet
Reagovat
richard Supr
21. 08. 2008Určitě všem doporučuju se tam podívat, nebyli tlačenice, ikdyž bylo teplo. Tak jsem si to užil jako nikdy jindy. Michal,19
Reagovat
vyski
21. 08. 2008Velmi hodní a šikovní koníci,moc hezké okolí,jehož krása je umocněna pohledem z koňského hřbetu - vřele doporučuji !!!
Reagovat
Majda
dylina of mutersdorf RYK.
22. 08. 2008Perfektna dedina rad tam chodim na vikendy sice tam nic neni ale maju super vino!!!
Reagovat
Kyblik
22. 08. 2008Správně: Západním směrem dojdeme do obce Český Rudolec (se zámkem quot;moravská Hlubokáquot;)
Reagovat
Upozornění na chybu ahoj
22. 08. 2008proc je to hnus ale mohlo by to bejt lepsi a nemuseli by tam bejt furt nejaky zavody a cistit vodu a mohli by povolit sortky
Reagovat
pavel
22. 08. 2008No tak toto je taky zapadakov jak hovado,nic tu neni,ledva senk funguje sa ani necudujte hamba kto tu byva!!!!!!
Reagovat
Eliska hledám
22. 08. 2008dobrý den já se chci zeptat na dva kluky kteří zde byli 22.8.2008 odešli asi kolem pěti minut po půl šesté a oba dva měli na sobě černé oblečení.a byli tmavovlasý.házeli jsme si s nima v bazéně.kdybyste je prosím viděli byla bych ráda jesli byste mě na ně
Reagovat
andrea
23. 08. 2008Dobrý den. Prosím o sdělení od kdy do kdy máte dnes otevřený plavecký bazén. Předem děkuji. Jeřábková
Reagovat
Petra Jeřábková