Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• krovina

21. 08. 2008

prosim posle te mi kolik to stoji 2dospeli 4deti prosim ja to chci vedet

Reagovat
    richard
    • Supr

21. 08. 2008

Určitě všem doporučuju se tam podívat, nebyli tlačenice, ikdyž bylo teplo. Tak jsem si to užil jako nikdy jindy. Michal,19

Reagovat
      vyski
      • 21. 08. 2008

Velmi hodní a šikovní koníci,moc hezké okolí,jehož krása je umocněna pohledem z koňského hřbetu - vřele doporučuji !!!

Reagovat
        Majda
        • 21. 08. 2008

je to tu děs

Reagovat
          dylina of mutersdorf
          • RYK.

22. 08. 2008

Perfektna dedina rad tam chodim na vikendy sice tam nic neni ale maju super vino!!!

Reagovat
            Kyblik
            • 22. 08. 2008

Správně: Západním směrem dojdeme do obce Český Rudolec (se zámkem quot;moravská Hlubokáquot;)

Reagovat
              Upozornění na chybu
              • ahoj

22. 08. 2008

proc je to hnus ale mohlo by to bejt lepsi a nemuseli by tam bejt furt nejaky zavody a cistit vodu a mohli by povolit sortky

Reagovat
                pavel
                • 22. 08. 2008

No tak toto je taky zapadakov jak hovado,nic tu neni,ledva senk funguje sa ani necudujte hamba kto tu byva!!!!!!

Reagovat
                  Eliska
                  • hledám

22. 08. 2008

dobrý den já se chci zeptat na dva kluky kteří zde byli 22.8.2008 odešli asi kolem pěti minut po půl šesté a oba dva měli na sobě černé oblečení.a byli tmavovlasý.házeli jsme si s nima v bazéně.kdybyste je prosím viděli byla bych ráda jesli byste mě na ně

Reagovat
                    andrea
                    • 23. 08. 2008

Dobrý den. Prosím o sdělení od kdy do kdy máte dnes otevřený plavecký bazén. Předem děkuji. Jeřábková

Reagovat
                      Petra Jeřábková
                       <|  146  147  148  149  150  |>