Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• ubytování

1. 09. 2008

Prosím o zaslání kontaktu na ubytování tento týden od 2.9. do 5.9. dvoulůžkový pokoj hotel nebo penzion , nejlépe s balkónem, cena do cca 1 500,- za noc. Dále prosím o zaslání kontaktu na půjčovnu kol v Mikulově. Pro případné dotazy můj mobil 602 216

Reagovat
    Josef Šťastný
    • Karl Werthmüller

1. 09. 2008

Bitte halten Sie ihren alten einmaligen Sessellift in Ehren. In der Schweiz wird um den letzten dieser Art gekämpft.

Reagovat
      Werthmüller Karl
      • 1. 09. 2008

Dobrý den já bych těl se zeptat od kolika otevíráte v Pondělí Úterý Středu Čtvrtek Pátek DěkujiZ Pozdravem Martin

Reagovat
        Martin
        • 2. 09. 2008

Prosím na koho se mám obrátit když chci dát svoji 8 letou dceru na závodní plavání. Děkuji Petr Pavel.

Reagovat
          Petr Pavel
          • 2. 09. 2008

důchodci to mají zdarma

Reagovat
            jookker
            • Das grösste Malerwerk des Jugendstils

2. 09. 2008

Alfons Mucha zeigt durch diesen Meisterwerk die Slawische Geschichte in überdimensionalen Maße 610x810 cm,insgesamt 20 Gemälden, die er 18 Jahre malte. Ein absoluter Muss !!!

Reagovat
              Klaus
              • Ničení krajinného rázu

3. 09. 2008

Zastupitelstvo obce Žižkovo pole bohužel plně nedoceňuje kvality a historickou a estetickou hodnotu okolí Žižkovy mohyly a zasazuje se o vykácení přímo sousedící cenné, přes 100 let staré lipové aleje !!!!

Reagovat
                Juk
                • 3. 09. 2008

Horazdovice und die Otava finde ich prima! Schöne ruhige und recht natürliche Landschaft!

Reagovat
                  M. Bratenstein
                  • 3. 09. 2008

prosim vás máte otevřeno i v září?díky za odpověd.zdravím

Reagovat
                    Jana Husárová
                    • Otevírací doba

3. 09. 2008

Dobrý den, bazén je v provozu denně od 15:00, v pátek od 14:00. Ve středu také dopoledne - od 8:00 do 12:00.

Reagovat
                       <|  149  150  151  152  153  |>