Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• zřícenina hradu Holštejn

3. 09. 2008

naproti hradu nad propadáním místního potoka se ze skály odtrhl ohromný kus skály velikosti domu.Kdy to bylo ? Kdo sdělí o tom více ? Děkuji JU.

Reagovat
    Jos.Uhlíř
    • Oteviraci doba

4. 09. 2008

Dobry den, rada bych se zeptala, jestli je v zari opravdu otevreno, jak je tu psano, na oficialnich strankach Koupaliste totiz o zari neni ani zminka, tak si to chci jenom upresnit. Diky moc.

Reagovat
      Aliad
      • 4. 09. 2008

Mužu se zeptat,jestli bude ještě ted otevřeno koupaliště,když hlasi přes vikend tropy?

Reagovat
        paja
        • JAK JE TO V ZÁŘÍ

4. 09. 2008

MOHLI BYSTE MI PROSÍM DÁT VĚDĚT JESTLI TENTO MĚSÍC BUDE OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ... DĚKULJI.

Reagovat
          EVA AVRAMOPULOSOVÁ
          • 4. 09. 2008

je to nádherná vesnička

Reagovat
            kačmár ján
            • Otevřeno v září?

4. 09. 2008

31.8.jsem byla na koupališti a na můj dotaz,zda je vzáří otevřeno mi bylo pokladní i plavčicí sděleno,že ne,že končíte.Pak jsem se dozvěděla,že máte otevřeno..Nejste sami proti sobě?Já myslím,že ano.Iva H.

Reagovat
              Iva Hladišová
              • jedno z lepsich

5. 09. 2008

koupak v Blansku je super, ale neni lepsi nez ve znojme,ikdyz musim uznat, ze v bl. je treba beach volleyball zdarma, ve zn. 100/h, coz je hrozny

Reagovat
                jirka
                • dotaz

5. 09. 2008

Dobrý den, ráda bych Vás navštívila v pátek 12.9. odpoledne. Bylo by možné dohodnout příp. návštěvu později než v 16.00 hod.? Děkuji.

Reagovat
                  Věra Muchnová
                  • kamera

5. 09. 2008

Souhlasím s rodákem Radkem,jsem také rodačka,ted momentálně na sev.mor.,stránky byly dříve opravdu lepší i ta kamera,zkuste to trochu napravit.Děkujeme

Reagovat
                    kamila
                    • perfektní

5. 09. 2008

Mooc se nam libilo, jedno z nejlepších!!

Reagovat
                      žaba
                       <|  150  151  152  153  154  |>