Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
zřícenina hradu Holštejn
3. 09. 2008naproti hradu nad propadáním místního potoka se ze skály odtrhl ohromný kus skály velikosti domu.Kdy to bylo ? Kdo sdělí o tom více ? Děkuji JU.
Reagovat
Jos.Uhlíř Oteviraci doba
4. 09. 2008Dobry den, rada bych se zeptala, jestli je v zari opravdu otevreno, jak je tu psano, na oficialnich strankach Koupaliste totiz o zari neni ani zminka, tak si to chci jenom upresnit. Diky moc.
Reagovat
Aliad
4. 09. 2008Mužu se zeptat,jestli bude ještě ted otevřeno koupaliště,když hlasi přes vikend tropy?
Reagovat
paja JAK JE TO V ZÁŘÍ
4. 09. 2008MOHLI BYSTE MI PROSÍM DÁT VĚDĚT JESTLI TENTO MĚSÍC BUDE OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ... DĚKULJI.
Reagovat
EVA AVRAMOPULOSOVÁ
kačmár ján Otevřeno v září?
4. 09. 200831.8.jsem byla na koupališti a na můj dotaz,zda je vzáří otevřeno mi bylo pokladní i plavčicí sděleno,že ne,že končíte.Pak jsem se dozvěděla,že máte otevřeno..Nejste sami proti sobě?Já myslím,že ano.Iva H.
Reagovat
Iva Hladišová jedno z lepsich
5. 09. 2008koupak v Blansku je super, ale neni lepsi nez ve znojme,ikdyz musim uznat, ze v bl. je treba beach volleyball zdarma, ve zn. 100/h, coz je hrozny
Reagovat
jirka dotaz
5. 09. 2008Dobrý den, ráda bych Vás navštívila v pátek 12.9. odpoledne. Bylo by možné dohodnout příp. návštěvu později než v 16.00 hod.? Děkuji.
Reagovat
Věra Muchnová kamera
5. 09. 2008Souhlasím s rodákem Radkem,jsem také rodačka,ted momentálně na sev.mor.,stránky byly dříve opravdu lepší i ta kamera,zkuste to trochu napravit.Děkujeme
Reagovat
kamila
žaba