Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Orloj
27. 08. 2008Letos jsme spolu s manželkou navštivili Liberec a pochopitelně jsme si nemohli nechat ujít návštěvu orloje v Kryštofově Údolí. Povedlo se a osobáčkem jsme dorazili. Orloj je nádherný a když bije čtvrtě a celé hodiny je to prostě skvělý zážitek. Jediné co
Reagovat
Míla
sujon Provozní doba pro veřejnost
28. 08. 2008PO 5,30–7,30 13,30-15,00 15,00-16,00 (zdrav. kondiční cvičení ve vodě) Odpoledne (v pondělí) není pro veřejnost k dispozici malý bazén ÚT 5,30-7,30 13,30-15,00 17,00-20,00 ST 5
Reagovat
Lenka
28. 08. 2008Dobry den, take bych privitala nejake plavecke kurzy pro deti v Hostivari. Snad si toto nekdo precte a nabidne je, myslim ze by se nas seslo dost. V nejhorsim snad jen sdelte kolik stoji pronajem
Reagovat
ladka oprava
30. 08. 2008U hory Bukovec jsou bludy ! Není v Královéhradeckém kraji, ale Libereckém, není v Českém ráji, ale v Jizerských horách, není to okres Jičín, ale Jablonec nad Nisou, a nejbližší obec není Mladějov, ale Horní Polubný, osada Jizerka. To je největší blud, jak
Reagovat
Štěpánek
30. 08. 2008už jsem tam byla je to tam fakt super:)choťte tam lidi akorát neporadí mi někdo??dokdy tam mají otevřeno??prosím napište nebo pošlete e-mail zemanka598 díky...
Reagovat
sabina kom.
30. 08. 2008Zdravim do Cernosina.Jsem byvaly obcan tohoto dnes pekneho a upraveneho mestecka.Moc mne potesilo kdyz jsem si prohledl fotky a precetl clanky.Udelali jste mnoho prace ke zviditelneni mestecka pod Vlci horou.Jen tak dal.Web sid is vry good.see you
Reagovat
JaroslavSmrcek Poštovní muzeum Vyšší Brod
31. 08. 2008Dobrý den,muzeum jsme navštívili s naší šestiletou dcerou a moc se nám tam líbilo.Malá byla nadšená .Vystavené věci opravdu stojí za to vidět .Zuznce se nejvíc líbily kočáry a dostavníky .Děkujeme
Reagovat
Enžlovi Dotaz :o)
31. 08. 2008Hezký den, chci se zeptat kolik stojí svatba na Hněvíně? Scháníme to všude a jelikož jsme také z daleka tak se zkusím obrátit na Vás. Děkuji
Reagovat
Bára Pochvala
31. 08. 2008Dnes jsem navštívil zámek Loučeň se svojí přítelkyní. Jsme opačného názoru. Vše se nám líbilo a personál byl vstřícný a profesionální. Vřele doporučuji. Nádherný výhled z terasy :)
Reagovat
J.Maly