Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Orloj

27. 08. 2008

Letos jsme spolu s manželkou navštivili Liberec a pochopitelně jsme si nemohli nechat ujít návštěvu orloje v Kryštofově Údolí. Povedlo se a osobáčkem jsme dorazili. Orloj je nádherný a když bije čtvrtě a celé hodiny je to prostě skvělý zážitek. Jediné co

Reagovat
    Míla
    • abcd

27. 08. 2008

sujon

Reagovat
      sujon
      • Provozní doba pro veřejnost

28. 08. 2008

PO 5,30–7,30 13,30-15,00 15,00-16,00 (zdrav. kondiční cvičení ve vodě) Odpoledne (v pondělí) není pro veřejnost k dispozici malý bazén ÚT 5,30-7,30 13,30-15,00 17,00-20,00 ST 5

Reagovat
        Lenka
        • 28. 08. 2008

Dobry den, take bych privitala nejake plavecke kurzy pro deti v Hostivari. Snad si toto nekdo precte a nabidne je, myslim ze by se nas seslo dost. V nejhorsim snad jen sdelte kolik stoji pronajem

Reagovat
          ladka
          • oprava

30. 08. 2008

U hory Bukovec jsou bludy ! Není v Královéhradeckém kraji, ale Libereckém, není v Českém ráji, ale v Jizerských horách, není to okres Jičín, ale Jablonec nad Nisou, a nejbližší obec není Mladějov, ale Horní Polubný, osada Jizerka. To je největší blud, jak

Reagovat
            Štěpánek
            • 30. 08. 2008

už jsem tam byla je to tam fakt super:)choťte tam lidi akorát neporadí mi někdo??dokdy tam mají otevřeno??prosím napište nebo pošlete e-mail zemanka598 díky...

Reagovat
              sabina
              • kom.

30. 08. 2008

Zdravim do Cernosina.Jsem byvaly obcan tohoto dnes pekneho a upraveneho mestecka.Moc mne potesilo kdyz jsem si prohledl fotky a precetl clanky.Udelali jste mnoho prace ke zviditelneni mestecka pod Vlci horou.Jen tak dal.Web sid is vry good.see you

Reagovat
                JaroslavSmrcek
                • Poštovní muzeum Vyšší Brod

31. 08. 2008

Dobrý den,muzeum jsme navštívili s naší šestiletou dcerou a moc se nám tam líbilo.Malá byla nadšená .Vystavené věci opravdu stojí za to vidět .Zuznce se nejvíc líbily kočáry a dostavníky .Děkujeme

Reagovat
                  Enžlovi
                  • Dotaz :o)

31. 08. 2008

Hezký den, chci se zeptat kolik stojí svatba na Hněvíně? Scháníme to všude a jelikož jsme také z daleka tak se zkusím obrátit na Vás. Děkuji

Reagovat
                    Bára
                    • Pochvala

31. 08. 2008

Dnes jsem navštívil zámek Loučeň se svojí přítelkyní. Jsme opačného názoru. Vše se nám líbilo a personál byl vstřícný a profesionální. Vřele doporučuji. Nádherný výhled z terasy :)

Reagovat
                      J.Maly
                       <|  148  149  150  151  152  |>