Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Aquaerobik

19. 01. 2009

Dobrý den, pořádáte v bazénu také hodiny aquaerobiku, popř. v jakých termínech. Děkuji

Reagovat
    Eva
    • Pověst předchází pád

19. 01. 2009

Nuselský most byl skutečně místem přitahujícím sebevrahy, nicméně po instalaci nových, skutečně těžko překonatelných zábran to již drahně let neplatí - za posledních pět let zde nebyl žádná dokonaná sebevražda. Ono ani celkově to není tak hrozné, skokem z

Reagovat
      Senator
      • 19. 01. 2009

chtela jsem se zeptat jestli tam bidli rodina škopovi

Reagovat
        tereza ferencova
        • 19. 01. 2009

Lyze ani prkna nepujcuji, muzes si je jen nechat seridit. A zda se mi, ze ty slevy napr. 10 jizd = 90 Kc nejsou pravdive, pokazde co jizda to 10Kc v jakemkoli mnozstvi...

Reagovat
          Topol
          • jitka

20. 01. 2009

dobrý den,jak to vypadá s lyžováním v tomto počasí? Jezdí se?

Reagovat
            jitka
            • jezero

20. 01. 2009

Jezero je nejkrásnější jaké jsem kdy viděla v čechách!!Stojí za to ho vidět!!

Reagovat
              Radka
              • 20. 01. 2009

dobryden chtel bych se zeptat jestli mate i večerní lyžovaní předem dekují za odpoved

Reagovat
                honza
                • 20. 01. 2009

dobryden chtel bych se zeptat jestli mate i večerní lyžovaní předem dekují za odpoved

Reagovat
                  honza
                  • 21. 01. 2009

Výpis z usnesení statního zástupce: David Mlejnek nastražil ampuli s údajně neznámou látkou a nahlásil udajně nahodný nález a že se jedná o nebezpečnou látku,k tomuto přiložil několik fiktivních dokumentů.Šetřením bylo zjištěno že tato ampule s látkou nen

Reagovat
                    J
                    • 21. 01. 2009

Pekne fotečky sú tu.

Reagovat
                      Bernadeta
                       <|  204  205  206  207  208  |>