Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
23. 01. 2009dobrý den, zajímalo by mě, kolik je na sjezdovce sněhu?dá se lyžovat?bude vlek v provozu o víkendu?děkuji
Reagovat
lucka
23. 01. 2009Dobrý den, jaká je kvalita sněhu a kolik ho je? bude se o víkendu lyžovat? děkuji
Reagovat
lucka dotaz
23. 01. 2009nemůžu se k vám dovolat,jaké jsou u vás podmínky pro lyžování.Zítra tam máme ráno objednanou hodinu lyžování,tak jestli se lyžuje.děkuji
Reagovat
František Obručník
Tomáš Kučera Bezecky stadion
23. 01. 2009Dobrý den, zajímalo by mě, zda je běžecký stadion připraven pro lyžování a zda se na něm dá lyžovat bruslařskou technikou. Děkuji za odpověď.
Reagovat
Alena Mikulíková Telefonni cislo
23. 01. 2009Dobry den,dovoluji si Vas upozornit na chybne telefonni cislo na vasich strankach a to je 606241079,toto cislo vlastnim a neustale mi nekdo telefonuje a zada o poskytovani Vasich sluzeb,prosim Vas o aktualizaci Vasich stranek.Predem moc a s pranim hezkeho
Reagovat
Petr Jindra Podívejte se na tento web
23. 01. 2009Doporučuji se podívat na tento web: http://www.vranov-nad-dyji.eu/ je tam velice moc zajimavych věcí
Reagovat
Karel
24. 01. 2009Obec byla založena r. 1310 a patřila k rožnovskému panství. Zubří se rozkládá kolem Hodorfského a Starozuberského potoka, které se vlévají do Rožnovské Bečvy. Největším kopcem na území obce je Kamenárka s nadmořskou výškou 860 metrů. Roste zde nejstarší t
ReagovatDOTAZ
24. 01. 2009MÁM DOMA STAROU NEKOMPLETNÍ STAVEBNICI.JE MI LÍTO JI VYHODIT. JSOU TO DÍLY KE STAVBĚ BYTOVEK A PANELÁČKŮ. RÁDA DARUJI NEJAKÉMU MUZEU. POŠLU EVENTUELNĚ FOTO
Reagovat
JANAT.
24. 01. 2009Asi to není zásadní, ale kolečko Deštného je na mapce umístěno na opačném konci Orlických hor. Mělo by být posunuto severovýchodně asi o svůj průměr.
Reagovat
BT