Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 23. 01. 2009

dobrý den, zajímalo by mě, kolik je na sjezdovce sněhu?dá se lyžovat?bude vlek v provozu o víkendu?děkuji

Reagovat
    lucka
    • 23. 01. 2009

Dobrý den, jaká je kvalita sněhu a kolik ho je? bude se o víkendu lyžovat? děkuji

Reagovat
      lucka
      • dotaz

23. 01. 2009

nemůžu se k vám dovolat,jaké jsou u vás podmínky pro lyžování.Zítra tam máme ráno objednanou hodinu lyžování,tak jestli se lyžuje.děkuji

Reagovat
        František Obručník
        • Lyžování 24.1.09

23. 01. 2009

Jaké jsou u Vás podmínky, bude se zítra lyžovat?

Reagovat
          Tomáš Kučera
          • Bezecky stadion

23. 01. 2009

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je běžecký stadion připraven pro lyžování a zda se na něm dá lyžovat bruslařskou technikou. Děkuji za odpověď.

Reagovat
            Alena Mikulíková
            • Telefonni cislo

23. 01. 2009

Dobry den,dovoluji si Vas upozornit na chybne telefonni cislo na vasich strankach a to je 606241079,toto cislo vlastnim a neustale mi nekdo telefonuje a zada o poskytovani Vasich sluzeb,prosim Vas o aktualizaci Vasich stranek.Predem moc a s pranim hezkeho

Reagovat
              Petr Jindra
              • Podívejte se na tento web

23. 01. 2009

Doporučuji se podívat na tento web: http://www.vranov-nad-dyji.eu/ je tam velice moc zajimavych věcí

Reagovat
                Karel
                • 24. 01. 2009

Obec byla založena r. 1310 a patřila k rožnovskému panství. Zubří se rozkládá kolem Hodorfského a Starozuberského potoka, které se vlévají do Rožnovské Bečvy. Největším kopcem na území obce je Kamenárka s nadmořskou výškou 860 metrů. Roste zde nejstarší t

Reagovat
                  • DOTAZ

24. 01. 2009

MÁM DOMA STAROU NEKOMPLETNÍ STAVEBNICI.JE MI LÍTO JI VYHODIT. JSOU TO DÍLY KE STAVBĚ BYTOVEK A PANELÁČKŮ. RÁDA DARUJI NEJAKÉMU MUZEU. POŠLU EVENTUELNĚ FOTO

Reagovat
                    JANAT.
                    • 24. 01. 2009

Asi to není zásadní, ale kolečko Deštného je na mapce umístěno na opačném konci Orlických hor. Mělo by být posunuto severovýchodně asi o svůj průměr.

Reagovat
                      BT
                       <|  206  207  208  209  210  |>