Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Re: Vada

27. 01. 2009

Dobrý den, Aquaaerobic, spining, masáže,... v Pelhřimovském bazéně nenajdete.

Reagovat
    Petr Šedivý
    • Předprodej

28. 01. 2009

Dobrý den,chci se jen zeptat,zda máte u Vás předprodej vstupenek na koncert Komunálního odpadu,na 14.února v Králikách u Nového Bydžova.Pokud ano,tak prosím o sdělení ceny.Děkuji

Reagovat
      Nela
      • Návštěva hornického muzea

28. 01. 2009

Rádi bychom přijeli do vašeho muzea. Jsme ZŠ -4. ročník asi 40 dětí.Termín březen 12. 3. od 9,00 hod. Je možné i jiné datum. Prosím o informaci. Děkuji, Jana Siederová.

Reagovat
        Jana Siederová
        • Aquaaerobic

28. 01. 2009

Dobrý den pane Šedivý.Tak to je mi docela líto,že zde nenajdu aquaaerobic :(.Myslím si,že by bylo dobré mít v okolí bydliště tak dobrý ,,SPORT,, :).A určitě bych nebyla sama,kdo by zavítal :).Hned od nás ze vsi je hodně zájemců o tuto aktivitu.A určitě by

Reagovat
          Vada
          • odpověď

28. 01. 2009

Cvičná louka - vleky mají provozní dobu celý týden od 9 -16hodin,středa-pátek-sobota do 20hod.Bližší informace k provozní době najdete na našich web.stránkách.

Reagovat
            Odvršová Jana
            • 28. 01. 2009

chtěla bych se zeptat jestli si musím zamlouvat předem místa do skibusu, a dyžtak mi prosím pošlete nejaké tel. číslo na které se to zamlouvá. Děkuji

Reagovat
              Lída Strnadová
              • super areál

28. 01. 2009

http://www.jedlova.estranky.cz

Reagovat
                Honza
                • Hranice na Moravě

29. 01. 2009

Kromě toho, že jsem to do stránky neposlal ještě dodávám, že se jedná o Hranice na Moravě, okres Přerov, což je u fotky správně uvedeno. Pohled z Hradu je na cementárnu a nějaký dobrák do stáhl z www.pmat.cz, což je moje doména

Reagovat
                  Ing. Petr Matyáš
                  • Bezva vlek, lidi,výhled

29. 01. 2009

Perfektní možnost jak se vyřádit s dětmi a kam se schovat pro případ mokra,či únavy.V boudě je domácí atmosféra, čaj, grog,svařák,kafčo i oplatky a možnost usušit jak sebe tak věci. Dporučujem všichni, co tam léta rádi jezdíme.

Reagovat
                    Petra
                    • Aktuální stav běžeckých stop

30. 01. 2009

Pro tento víkend jsou upraveny všechny trasy pro klasiku a bruslení s výjimkou: zelené z Vysoké Jedle do Nejdku modré z N. Hamrů do Perninku trasy přes V. Pec. www.nejdek.cz

Reagovat
                      Martina Poštová
                       <|  209  210  211  212  213  |>