Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Re: Vada
27. 01. 2009Dobrý den, Aquaaerobic, spining, masáže,... v Pelhřimovském bazéně nenajdete.
Reagovat
Petr Šedivý Předprodej
28. 01. 2009Dobrý den,chci se jen zeptat,zda máte u Vás předprodej vstupenek na koncert Komunálního odpadu,na 14.února v Králikách u Nového Bydžova.Pokud ano,tak prosím o sdělení ceny.Děkuji
Reagovat
Nela Návštěva hornického muzea
28. 01. 2009Rádi bychom přijeli do vašeho muzea. Jsme ZŠ -4. ročník asi 40 dětí.Termín březen 12. 3. od 9,00 hod. Je možné i jiné datum. Prosím o informaci. Děkuji, Jana Siederová.
Reagovat
Jana Siederová Aquaaerobic
28. 01. 2009Dobrý den pane Šedivý.Tak to je mi docela líto,že zde nenajdu aquaaerobic :(.Myslím si,že by bylo dobré mít v okolí bydliště tak dobrý ,,SPORT,, :).A určitě bych nebyla sama,kdo by zavítal :).Hned od nás ze vsi je hodně zájemců o tuto aktivitu.A určitě by
Reagovat
Vada odpověď
28. 01. 2009Cvičná louka - vleky mají provozní dobu celý týden od 9 -16hodin,středa-pátek-sobota do 20hod.Bližší informace k provozní době najdete na našich web.stránkách.
Reagovat
Odvršová Jana
28. 01. 2009chtěla bych se zeptat jestli si musím zamlouvat předem místa do skibusu, a dyžtak mi prosím pošlete nejaké tel. číslo na které se to zamlouvá. Děkuji
Reagovat
Lída Strnadová
Honza Hranice na Moravě
29. 01. 2009Kromě toho, že jsem to do stránky neposlal ještě dodávám, že se jedná o Hranice na Moravě, okres Přerov, což je u fotky správně uvedeno. Pohled z Hradu je na cementárnu a nějaký dobrák do stáhl z www.pmat.cz, což je moje doména
Reagovat
Ing. Petr Matyáš Bezva vlek, lidi,výhled
29. 01. 2009Perfektní možnost jak se vyřádit s dětmi a kam se schovat pro případ mokra,či únavy.V boudě je domácí atmosféra, čaj, grog,svařák,kafčo i oplatky a možnost usušit jak sebe tak věci. Dporučujem všichni, co tam léta rádi jezdíme.
Reagovat
Petra Aktuální stav běžeckých stop
30. 01. 2009Pro tento víkend jsou upraveny všechny trasy pro klasiku a bruslení s výjimkou: zelené z Vysoké Jedle do Nejdku modré z N. Hamrů do Perninku trasy přes V. Pec. www.nejdek.cz
Reagovat
Martina Poštová