Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 30. 01. 2009

Ahoooj, ski areál Kozí Pláň je na pohled velice sympatický... Akorát pro začátečníky a samozřejmě i pro pokročilé a ty nejpokročilejší lyžaře... Tak ahoj a sportu zdar

Reagovat
    ...
    • 30. 01. 2009

Dobrý večer,berete uni šeky?

Reagovat
      Verča Palátová
      • odjezdové místo

31. 01. 2009

Dobrý den, prosím sdělte mi, kde tento autobus zastavuje v Hradci Králové. Děkují

Reagovat
        Iva Kupková
        • 31. 01. 2009

dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli si musím zamlouvat předem místo do skibusu ze zastávky Jaroměř, popřípadě mi prosím zašlte telefoní číslo. Dnes 31.1. asi nejel nebo nezastavil. Děkuji

Reagovat
          Kateřina
          • 31. 01. 2009

Zvrhlík se vrátil,blázen je zpět,schyzofrenik je tady.Ale,ajajaj Davčo Mlejnků nepřekvapil si mě.Z dluhů si nic nezaplatil.No jo,co s tebou,do konkurzu?to by bylo viď.Každýmu by si vypravoval jak je to zmanipulovaný a tak podobně že,ani mě to už nebaví ps

Reagovat
            t
            • 31. 01. 2009

na mape u prispevku k hradu Dzbanu je chybne zakreslena poloha hradu.hrad je uplne nekde jinde nez uvadite na mape.

Reagovat
              andrea fortova
              • 31. 01. 2009

veľmi pekné

Reagovat
                ada
                • 31. 01. 2009

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kolik stojí stupenka do zámku Červená Lhota pro dospělé a pro děti, děkuji Suchomelová

Reagovat
                  Šárka Suchomelová
                  • Prohlídka pralesa

1. 02. 2009

Dobrý den, prosím sdělte mi, u koho si mohu rezervovat prohlídku pralesa v počtu 10 lidi v červnu 2009. Děkuji.

Reagovat
                    nepejchalova
                    • Connolly

1. 02. 2009

Kdo ví něco o spojitosti s Černým andělem od Johna Connollyho???

Reagovat
                      Pavel Hartman
                       <|  210  211  212  213  214  |>