Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Tolle Stadt
6. 02. 2009Ich verbrachte sehr schöne Tage in dieser kleinen Stadt und bedanke mich für die freundlichkeit. Hoffentlich bald wieder ich bleibe treu.
Reagovat
Emil Escher
Kraťas
6. 02. 2009Dobry den, mel bych prosbu. jako kazda pamatka nebo budova ma svou povest, tak jsem neco zaslechl i o tomto kostele a docela me to zajima, mohl by mi nekdo povypravet pribeh tohoto kostela. rad bych se dozvedel jaka povest se snim tahne, tak prosim pokud
Reagovat
CiBi otázka
6. 02. 2009Neví tady někdo jestli se tam ještě lyžuje a jestli je tam sních? Budu moc ráda když mi někdo odpoví.Děkuju :-D PAPA
Reagovat
Andy
Nový
6. 02. 20095 dní jsem tam trávila na vysílači praděd . Chodila jsem na sjezdovku na Ovčárně a řaknu vám že tady ten snímek není vůbec aktuální. Je tam krásně žádná mlha
Reagovat
Olga SKATEPARK
7. 02. 2009twl měl by se tam fak postavit nakej skatepark chodilo by tam hodně lidi a a vy by jste na tom hodně vydelavali
Reagovat
dvořkin SKATEPARK
7. 02. 2009twl měl by se tam fak postavit nakej skatepark chodilo by tam hodně lidi a a vy by jste na tom hodně vydelavali
Reagovat
dvořkin
7. 02. 2009prosim vás kudy se kvám muhu dostat nemohu najít mapu jak k vám do skiarealu lipno danke
Reagovat
kiklop
Singer