Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
4. 02. 2009Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda-li jezdí skibus z Jablonce nad Nisou na Severák i během všedních dnů,chtěla bych s dcerou přijet vlakem 13.2.Zajímají mě JŘ oběma směry.Moc děkuji.L.Culkova
Reagovat
LadkaCulková Re: Vada
4. 02. 2009Dobrý den, asi vás zklamu, ale s tímto návrhem se budete muset obrátit na někoho povolanějšího. Já jsem obyčejný návštěvník bazénu a příležitostný návštěvník e stránek Turistik.cz. S pozdravem a práním krásného dne Petr Šedivý
Reagovat
Petr Šedivý
4. 02. 2009Prosim zda mi můžete podat info. o p.Karol Šuchtěr v r.1966 bytem Nitranske Hrnčiarovce 401. Nebo kde bych to mohl zjistit. Moc děkuji. Jaroslav Moučka
Reagovat
jaroslav moučka Poptávka:
4. 02. 2009Dobrý den, chtěl sem se zeptat na skibus v trase quot;Pardubice - Hradec Králové - Jaroměř - Jánské Lázně, jestli jezdí již i tento rok... předem děkuji..
Reagovat
Jakub Ježek
ja kirchengeschichte
5. 02. 2009Sehr geehrte Damen und Herren, ich interessiere mich über die Auswirkungen auf die Region während der Amtszeit von Kardinal v.Dietrichstein.
Reagovat
Ludwig Ofer
5. 02. 2009Chtěl bych poprosit o zaslání jízdního řádu o vikendech! Mužete na muj e-mail. Děkuji
Reagovat
Tomas Zabilansky ski bus
5. 02. 2009Prosím vás, jezdí tento rok ski bus na Černou Horu? a hlavně v Hradci odkud? Ještě by mě zajímala cena. Děkuji
Reagovat
Iva ----
5. 02. 2009Já hladáni 3-4 pokoy pro najem. spolu 5000.-. já mám novi pritelkiny a mnoho věc. já jsem od 58833 Suchá Jihlava, prosim okolo pomoc. já jsem od nemecko a malo mluvit tschech. dekujue Braukhane
Reagovat
Georg Braukhane
5. 02. 2009Z rozhledny u Ocmanic sice není moc daleký rozhled, ale je to pěkné místo pro zastavení a chvilku odpočinku. Rozhledna bývá otevřená i mimo letní období.
Reagovat
Ondřej Pecháček