Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 4. 02. 2009

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda-li jezdí skibus z Jablonce nad Nisou na Severák i během všedních dnů,chtěla bych s dcerou přijet vlakem 13.2.Zajímají mě JŘ oběma směry.Moc děkuji.L.Culkova

Reagovat
    LadkaCulková
    • Re: Vada

4. 02. 2009

Dobrý den, asi vás zklamu, ale s tímto návrhem se budete muset obrátit na někoho povolanějšího. Já jsem obyčejný návštěvník bazénu a příležitostný návštěvník e stránek Turistik.cz. S pozdravem a práním krásného dne Petr Šedivý

Reagovat
      Petr Šedivý
      • 4. 02. 2009

Prosim zda mi můžete podat info. o p.Karol Šuchtěr v r.1966 bytem Nitranske Hrnčiarovce 401. Nebo kde bych to mohl zjistit. Moc děkuji. Jaroslav Moučka

Reagovat
        jaroslav moučka
        • Poptávka:

4. 02. 2009

Dobrý den, chtěl sem se zeptat na skibus v trase quot;Pardubice - Hradec Králové - Jaroměř - Jánské Lázně, jestli jezdí již i tento rok... předem děkuji..

Reagovat
          Jakub Ježek
          • no a co?

4. 02. 2009

kde uz ten nebol?

Reagovat
            ja
            • kirchengeschichte

5. 02. 2009

Sehr geehrte Damen und Herren, ich interessiere mich über die Auswirkungen auf die Region während der Amtszeit von Kardinal v.Dietrichstein.

Reagovat
              Ludwig Ofer
              • 5. 02. 2009

Chtěl bych poprosit o zaslání jízdního řádu o vikendech! Mužete na muj e-mail. Děkuji

Reagovat
                Tomas Zabilansky
                • ski bus

5. 02. 2009

Prosím vás, jezdí tento rok ski bus na Černou Horu? a hlavně v Hradci odkud? Ještě by mě zajímala cena. Děkuji

Reagovat
                  Iva
                  • ----

5. 02. 2009

Já hladáni 3-4 pokoy pro najem. spolu 5000.-. já mám novi pritelkiny a mnoho věc. já jsem od 58833 Suchá Jihlava, prosim okolo pomoc. já jsem od nemecko a malo mluvit tschech. dekujue Braukhane

Reagovat
                    Georg Braukhane
                    • 5. 02. 2009

Z rozhledny u Ocmanic sice není moc daleký rozhled, ale je to pěkné místo pro zastavení a chvilku odpočinku. Rozhledna bývá otevřená i mimo letní období.

Reagovat
                      Ondřej Pecháček
                       <|  212  213  214  215  216  |>