Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• nevim

1. 02. 2009

ahojky lidi

Reagovat
    zdenca
    • Jedlová super:-)

2. 02. 2009

Super, málo lidí, příznivé ceny..

Reagovat
      Vláďa
      • 3. 02. 2009

dobrý den,jak to vypada s lyžováním o víkendu.

Reagovat
        Blanka
        • 3. 02. 2009

Já velký to zvrhlýk,jsem Davčo Mlejnků zapoměl na něco důležitého.Víš jak si mi ukradl krom jiného i doklady od složení zkoušky na zbrojní průkaz.Vím že je ještě máš,na té Děčínské boudě,ikdyž mi uchází smysl tohoto tvého počinu stejně jako ukradení všech

Reagovat
          t
          • VZP

3. 02. 2009

No na pojišťovně jsem se dozvěděla že máte pro pojištěšnce VZP vstup zdarma je to nějak časově (jako jen v určité dny a hodiny) omezeno, nebo mohu kdykoliv v čas pro veřejnost? Děkuju Laďka

Reagovat
            Lilik
            • Kostel svaté Kateřiny

3. 02. 2009

Rád bych se podíval do interiéru tohoto barokního chrámu, na internetu ale není mnoho informací a o vstupu či otvíracích dobách již vůbec, nic není ani na samotném kostele. Kdo ví kdy a jak se podívat dovnitř?

Reagovat
              jiří z Prahy
              • Reklamace!

4. 02. 2009

Vážení, obdržel jsem dobírkou mince : 100kč Karlova univ. stříbro cca 16gr. 10kč zlatá Fr. Josefa cc a4gr. dále Historické m.Samet. revoluce a to vše za 3377,- Kč Chci vrátit,nemá to tu cenu!

Reagovat
                Sovadina Ludvík
                • NÁDHERA

4. 02. 2009

PARK NAVŠTĚVUJEME CELOROČNĚ!BEZVA VÝLET PRO DĚTI,I TY V KOČÁRKU.MŮŽETE SI KOUPIT,NEBO VYMĚNIT ZA SUCHÉ TVRDÉ PEČIVO KRMENÍ PRO DOMÁCÍ ZVÍŘÁTKA.TAKÉ ČISTÉ PROSTORNÉ ZÁCHODY I S PŘEBALOVACÍM PULTEM!!

Reagovat
                  martina
                  • O dvojhradí Weissenstein-Rabenstein

4. 02. 2009

Tyto hrádky sloužily spolu jako celní a strážní dvojhradí na kupecké stezce do Jeseníku (Freiwaldau). Weissenstein byl opevněnou strážnicí pro kupecké karavany, Rabenstein byl jeho opevněnou strážní věží.Weissenstein měl svůj statut což dokazuje nedatovan

Reagovat
                    Zdeněk Hlávka
                    • Nádherná Dolní Lomná !

4. 02. 2009

Více se o tomto krásném místě dozvíte na www.dolnilomna.estranky.cz

Reagovat
                      Dela
                       <|  211  212  213  214  215  |>