Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
zdenca
Vláďa
Blanka
3. 02. 2009Já velký to zvrhlýk,jsem Davčo Mlejnků zapoměl na něco důležitého.Víš jak si mi ukradl krom jiného i doklady od složení zkoušky na zbrojní průkaz.Vím že je ještě máš,na té Děčínské boudě,ikdyž mi uchází smysl tohoto tvého počinu stejně jako ukradení všech
Reagovat
t VZP
3. 02. 2009No na pojišťovně jsem se dozvěděla že máte pro pojištěšnce VZP vstup zdarma je to nějak časově (jako jen v určité dny a hodiny) omezeno, nebo mohu kdykoliv v čas pro veřejnost? Děkuju Laďka
Reagovat
Lilik Kostel svaté Kateřiny
3. 02. 2009Rád bych se podíval do interiéru tohoto barokního chrámu, na internetu ale není mnoho informací a o vstupu či otvíracích dobách již vůbec, nic není ani na samotném kostele. Kdo ví kdy a jak se podívat dovnitř?
Reagovat
jiří z Prahy Reklamace!
4. 02. 2009Vážení, obdržel jsem dobírkou mince : 100kč Karlova univ. stříbro cca 16gr. 10kč zlatá Fr. Josefa cc a4gr. dále Historické m.Samet. revoluce a to vše za 3377,- Kč Chci vrátit,nemá to tu cenu!
Reagovat
Sovadina Ludvík NÁDHERA
4. 02. 2009PARK NAVŠTĚVUJEME CELOROČNĚ!BEZVA VÝLET PRO DĚTI,I TY V KOČÁRKU.MŮŽETE SI KOUPIT,NEBO VYMĚNIT ZA SUCHÉ TVRDÉ PEČIVO KRMENÍ PRO DOMÁCÍ ZVÍŘÁTKA.TAKÉ ČISTÉ PROSTORNÉ ZÁCHODY I S PŘEBALOVACÍM PULTEM!!
Reagovat
martina O dvojhradí Weissenstein-Rabenstein
4. 02. 2009Tyto hrádky sloužily spolu jako celní a strážní dvojhradí na kupecké stezce do Jeseníku (Freiwaldau). Weissenstein byl opevněnou strážnicí pro kupecké karavany, Rabenstein byl jeho opevněnou strážní věží.Weissenstein měl svůj statut což dokazuje nedatovan
Reagovat
Zdeněk Hlávka Nádherná Dolní Lomná !
4. 02. 2009Více se o tomto krásném místě dozvíte na www.dolnilomna.estranky.cz
Reagovat
Dela