Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
žinkovy
21. 01. 2009Nádherný zámek,škoda,že nejni přístupný veřejnosti.Jsem z daleka a jen na zahradu se mi nevyplatí jet.
Reagovat
černá jana spoko
21. 01. 2009wpoohodke dedinka...siel som sa lyzowat na litmanovu..siel som cez KL..a krasne zasnezeno bolo fakt..good pohlad bol...dakedy wlete sa zastawim na biku.....pozeram ze sa tu rozwija aj paraglajding..atiez tu boli aj majstrovstva slowenska...drzim palce na
Reagovat
ANDREJ
21. 01. 2009Byla jsem tam s manželem ale je to pro nás prudké,po x letech na to znovu stojíme.Nemá někdo zájem o čipy/pernamentky/Koupily jsme 2x po 100kč+100kč vratná záloha,sjely jsme každý jednou.Prodám za 200kč
Reagovat
Jitka
Hana
čechaková Diaková je prostě nejlepšíí...
22. 01. 2009...nikdy bych neměnila za lepšíí :)) Diaková forever, prázdninky bez Diakovej niesu prázdninami :o*
Reagovat
Barča.cz
Barča.cz
22. 01. 2009Ahoj ja hledam moji kamaradku Lenu Bazantovou . Zkousela jsem vsechno ale nikdo nevi kde bydli .Rada bych byla kdyby mi nekdo pomohl.
Reagovat
Iva
22. 01. 2009me se neveklov moc libi, aktualne ziji v italii a rada bych si a sarakolena koupila domek v N. muzete mi pomici?
Reagovat
hana stepkova
23. 01. 2009Dobrý den můžu se jenom zeptat kolik je na sjezdovce aktuální stav sněhu?můj e-mail:[email protected]
Reagovat
Filip