Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• žinkovy

21. 01. 2009

Nádherný zámek,škoda,že nejni přístupný veřejnosti.Jsem z daleka a jen na zahradu se mi nevyplatí jet.

Reagovat
    černá jana
    • spoko

21. 01. 2009

wpoohodke dedinka...siel som sa lyzowat na litmanovu..siel som cez KL..a krasne zasnezeno bolo fakt..good pohlad bol...dakedy wlete sa zastawim na biku.....pozeram ze sa tu rozwija aj paraglajding..atiez tu boli aj majstrovstva slowenska...drzim palce na

Reagovat
      ANDREJ
      • 21. 01. 2009

Byla jsem tam s manželem ale je to pro nás prudké,po x letech na to znovu stojíme.Nemá někdo zájem o čipy/pernamentky/Koupily jsme 2x po 100kč+100kč vratná záloha,sjely jsme každý jednou.Prodám za 200kč

Reagovat
        Jitka
        • 22. 01. 2009

Chtěla jsem se zeptat, jak to vypadá se sněhem po tom středečním dešti

Reagovat
          Hana
          • emeil

22. 01. 2009

dobrý den, můžu se zeptat.. i dneska se lyžuje??? můžeme přijet?? děkuji

Reagovat
            čechaková
            • Diaková je prostě nejlepšíí...

22. 01. 2009

...nikdy bych neměnila za lepšíí :)) Diaková forever, prázdninky bez Diakovej niesu prázdninami :o*

Reagovat
              Barča.cz
              • 22. 01. 2009

Diaková je aj tak najlepšia :oP

Reagovat
                Barča.cz
                • 22. 01. 2009

Ahoj ja hledam moji kamaradku Lenu Bazantovou . Zkousela jsem vsechno ale nikdo nevi kde bydli .Rada bych byla kdyby mi nekdo pomohl.

Reagovat
                  Iva
                  • 22. 01. 2009

me se neveklov moc libi, aktualne ziji v italii a rada bych si a sarakolena koupila domek v N. muzete mi pomici?

Reagovat
                    hana stepkova
                    • 23. 01. 2009

Dobrý den můžu se jenom zeptat kolik je na sjezdovce aktuální stav sněhu?můj e-mail:[email protected]

Reagovat
                      Filip
                       <|  205  206  207  208  209  |>