Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
dotaz
23. 03. 2009dobry den rad bych vedel jaka je situace ve vasem arealu k dnesnimu datu a jestli lze uzit k lyzovani stejne lyze jak na snih dekuji za odpoved s pozdravem Brancik
Reagovat
brancik frantisek
23. 03. 2009Do bazénu chodim mimo jiné trénovat imunitní systém. Na to je místní pára a teplota vody skoro ideální. Chodim sem radsi nez to Prahy - ty páry tam nestojej za nic!
Reagovat
Martin Öffnungszeiten
24. 03. 2009S.g. Damen und Herren ! bitte um Bekanntgabe ob am: 1 . und 2. Mai das Schloss mit allen Räumen besichtigt werden kann . Danke! [email protected]
Reagovat
Marianne Rheden dalsi balicek
24. 03. 2009jak jsem jiz psal dne 2.3,tak mi prisla dalsi pistole ¨do sbirky¨!Prvni stala 300kč,další již 700kč!!!!Tak jsem to z pošty ani nepřevzal.Ted me budou upominat,ale tyhle hračičky z Číny už nechci !!!
Reagovat
Novak Milan
24. 03. 2009joj Liesek pekna to dedina...je tam hrozne fajn a aj ludia su priatelsky.Som rada ze som tam bola a urcite sa tam etse vratim.
Reagovat
nana
plllll krasne malzenice
25. 03. 2009malzenice su jedno i najkrajsich dediniek co poznam........su tam prijemny ludia a hlavne je tam klud....moj sen je tam raz byvat.....keby si mam vybrat z ktorych kolvek miest vyberiem si malzenice
Reagovat
jarka
TSMK Dotaz
25. 03. 2009Dobrý den, kde bych se, prosím, dozvěděla o plavání a jiných aktivitách ve Vašem bazénu? Mohli byste mi poslat nějaký odkaz? Děkuji CHouňová
Reagovat
Ivana Chouňová
25. 03. 2009Dobrý den, prohlídka v Kapucínské hrobce se objuednávat nemusí, já alespoň tam byla dvakrát a vždycyk jsem si jen koupila lístek, je to bez průvodce a můžete tam jí i jen jeden člověk.
Reagovat
lenka