Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• dotaz

23. 03. 2009

dobry den rad bych vedel jaka je situace ve vasem arealu k dnesnimu datu a jestli lze uzit k lyzovani stejne lyze jak na snih dekuji za odpoved s pozdravem Brancik

Reagovat
    brancik frantisek
    • 23. 03. 2009

Do bazénu chodim mimo jiné trénovat imunitní systém. Na to je místní pára a teplota vody skoro ideální. Chodim sem radsi nez to Prahy - ty páry tam nestojej za nic!

Reagovat
      Martin
      • Öffnungszeiten

24. 03. 2009

S.g. Damen und Herren ! bitte um Bekanntgabe ob am: 1 . und 2. Mai das Schloss mit allen Räumen besichtigt werden kann . Danke! [email protected]

Reagovat
        Marianne Rheden
        • dalsi balicek

24. 03. 2009

jak jsem jiz psal dne 2.3,tak mi prisla dalsi pistole ¨do sbirky¨!Prvni stala 300kč,další již 700kč!!!!Tak jsem to z pošty ani nepřevzal.Ted me budou upominat,ale tyhle hračičky z Číny už nechci !!!

Reagovat
          Novak Milan
          • 24. 03. 2009

joj Liesek pekna to dedina...je tam hrozne fajn a aj ludia su priatelsky.Som rada ze som tam bola a urcite sa tam etse vratim.

Reagovat
            nana
            • NEJEN ZNÁMÉ PAMÁTKY

24. 03. 2009

www.posazavi.estranky.cz

Reagovat
              plllll
              • krasne malzenice

25. 03. 2009

malzenice su jedno i najkrajsich dediniek co poznam........su tam prijemny ludia a hlavne je tam klud....moj sen je tam raz byvat.....keby si mam vybrat z ktorych kolvek miest vyberiem si malzenice

Reagovat
                jarka
                • oteření KPB

25. 03. 2009

Plavecký bazén Klatovy byl uveden do provozu v září roku 1992.

Reagovat
                  TSMK
                  • Dotaz

25. 03. 2009

Dobrý den, kde bych se, prosím, dozvěděla o plavání a jiných aktivitách ve Vašem bazénu? Mohli byste mi poslat nějaký odkaz? Děkuji CHouňová

Reagovat
                    Ivana Chouňová
                    • 25. 03. 2009

Dobrý den, prohlídka v Kapucínské hrobce se objuednávat nemusí, já alespoň tam byla dvakrát a vždycyk jsem si jen koupila lístek, je to bez průvodce a můžete tam jí i jen jeden člověk.

Reagovat
                      lenka
                       <|  234  235  236  237  238  |>