Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Tip na koupání!
30. 04. 2009Idelaní místo, čistá voda a písečná pláž. Za horkých letních dnů všem vřele doporučuji :)
ReagovatPříjemné posezení
1. 05. 2009Když pujdete kolem tak se tam určitě zastavte. Mají to tam odevřené jako hospůdku a i tam vaří. Můžete posedět venku a kochat se nádherným pohledem .
Reagovat
Marta quot;nadhernaquot; dedinka
1. 05. 2009Ano, mozno niekedy pred par rokmi to bolo v nasej obci velmi pekne. No momentalne sa vyrubuje historicky park,popri naucnom chodniku sa vylievaju fekalie a krasnu prirodu si nechavame zavazat odpadom z hypermarketov.
Reagovat
obyvatel
marek Pošťácká trubka
1. 05. 2009Bydlím v Metylovicích, obec zařizuje muzeum výroby bičů v obci. Tyto biče byly posílány po celém Rakousku - Uhersku, i do zámoří. Je velmi prvděpodobné, že poštovní povozy používaly biče právě z Metylovic. Mám po babičce pošťáckou trubku, s kterou dědeček
Reagovat
Ing.arch. Aleš Bílek Pošťácká trubka
1. 05. 2009Omlouvám se, ale napsal jsem špatně mailovou adresu. [email protected] Děkuji AB
Reagovat
Ing. arch. Aleš Bílek
2. 05. 2009Ahoj..no tááák prosííím ...nebo to uz zavody nebudoou??...Minule tam moje sestra videla particku kluku ktery plavaly potom zavody a meli na obliceji 2 černý pruhy...tak jestli vite jak se jmenujou tak moc Dekuji....a doufam ze mi napisete:)
Reagovat
Nikol plavaní batolat
2. 05. 2009Dobry den chtěla jsem se zeptat jestli je u vas plavaní batolat chtěla bych vědet kolik to stojí jak často to jeatd.Děkuju
Reagovat
Soňa Nabídka vystoupení
3. 05. 2009Dětská beat skupina FANDA TEAM nabízí hudební vystoupení v sobotu 27.06. v areálu Jureček za stravu, případně přenocování-jsme na šňůře.Dík za odpověď. fanda-team.unas.cz
Reagovat
František Hromadník
3. 05. 2009Měli byste si obnovit stranky!!!! A hlavně opravit provozni dobu!!!! Někteří nebydli v Bílovci a neví!!
Reagovat
slunicko