Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• Tip na koupání!

30. 04. 2009

Idelaní místo, čistá voda a písečná pláž. Za horkých letních dnů všem vřele doporučuji :)

Reagovat
    • Příjemné posezení

1. 05. 2009

Když pujdete kolem tak se tam určitě zastavte. Mají to tam odevřené jako hospůdku a i tam vaří. Můžete posedět venku a kochat se nádherným pohledem .

Reagovat
      Marta
      • quot;nadhernaquot; dedinka

1. 05. 2009

Ano, mozno niekedy pred par rokmi to bolo v nasej obci velmi pekne. No momentalne sa vyrubuje historicky park,popri naucnom chodniku sa vylievaju fekalie a krasnu prirodu si nechavame zavazat odpadom z hypermarketov.

Reagovat
        obyvatel
        • sqqqqqqqqq

1. 05. 2009

trapny fakt trapny dete domuuu

Reagovat
          marek
          • Pošťácká trubka

1. 05. 2009

Bydlím v Metylovicích, obec zařizuje muzeum výroby bičů v obci. Tyto biče byly posílány po celém Rakousku - Uhersku, i do zámoří. Je velmi prvděpodobné, že poštovní povozy používaly biče právě z Metylovic. Mám po babičce pošťáckou trubku, s kterou dědeček

Reagovat
            Ing.arch. Aleš Bílek
            • Pošťácká trubka

1. 05. 2009

Omlouvám se, ale napsal jsem špatně mailovou adresu. [email protected] Děkuji AB

Reagovat
              Ing. arch. Aleš Bílek
              • 2. 05. 2009

Ahoj..no tááák prosííím ...nebo to uz zavody nebudoou??...Minule tam moje sestra videla particku kluku ktery plavaly potom zavody a meli na obliceji 2 černý pruhy...tak jestli vite jak se jmenujou tak moc Dekuji....a doufam ze mi napisete:)

Reagovat
                Nikol
                • plavaní batolat

2. 05. 2009

Dobry den chtěla jsem se zeptat jestli je u vas plavaní batolat chtěla bych vědet kolik to stojí jak často to jeatd.Děkuju

Reagovat
                  Soňa
                  • Nabídka vystoupení

3. 05. 2009

Dětská beat skupina FANDA TEAM nabízí hudební vystoupení v sobotu 27.06. v areálu Jureček za stravu, případně přenocování-jsme na šňůře.Dík za odpověď. fanda-team.unas.cz

Reagovat
                    František Hromadník
                    • 3. 05. 2009

Měli byste si obnovit stranky!!!! A hlavně opravit provozni dobu!!!! Někteří nebydli v Bílovci a neví!!

Reagovat
                      slunicko
                       <|  250  251  252  253  254  |>