Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
J. Šatava levnýý
22. 06. 2008Tak to nwm ale je to levný není to drahý a maj tam goooder skoánky,upa mocinko vysokký! je to tam upa supa,fakt ako mocky,padte tamt,packo
Reagovat
Prostitutka
lucie
Fam. Radtke Návštěva Krupky
22. 06. 2008Včera jsem navštívila s kamarádkou muzeum už po třetí,je velice pěkné,přehledné,obsažné a velice bych ho všem doporučovala shlédnout.A nejen to,kousek pod ním je hrad Rosenburg,který stojí také za zhlédnutí,dále hřbitovní kostelík Sv.Anny,kde je překrásný
Reagovat
M.Rýznarová Místo
22. 06. 2008moc děkulu ale teď nevim ktery z těch nadpisu mate na mysli ja mam mnoho adres takže si přesně nevibavulu kterou.Mohl bys mi říci kterou adresu máš přesně na mysli?
Reagovat
Kateřina Lomnická
22. 06. 2008Dobrý den, na tuto propagaci Mělníka jsem se dostala náhodou. Ale nemůžu si nepovšimnout, že návštěvníky špatně informujete o soutoku na Mělníku. Lépe řečeno fotíte. Vyfotili jste Vltavu s kanálem, který dál směřuje až do Prahy. Tudíš né Vltavu a Labe, to
Reagovat
Meja nádhera
22. 06. 2008tak na tomle zámku sem se fotila za skoušku nic nedám moc ti děkuju ondro za ty fotky
Reagovat
adéla
22. 06. 2008Líbí se mi všechny fotky a velmi se mi líbila dnešní návštěva areálu s výborným výkladem.
Reagovat
Zdena brigáda - plavčík
23. 06. 2008Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nepotřebujete na léto na koupaliště plavčíka!?Mám licenci a praxi 2 roky!
Reagovat
Kateřina Bednářová