Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 22. 06. 2008

Bylo by dobré přidat několik fotografií z exposice hraček.

Reagovat
    J. Šatava
    • levnýý

22. 06. 2008

Tak to nwm ale je to levný není to drahý a maj tam goooder skoánky,upa mocinko vysokký! je to tam upa supa,fakt ako mocky,padte tamt,packo

Reagovat
      Prostitutka
      • 22. 06. 2008

náš koupák je upa na hovno

Reagovat
        lucie
        • 22. 06. 2008

Giebt es Euch noch? Fam.Radtke-wir waren von1991- 2002 da.

Reagovat
          Fam. Radtke
          • Návštěva Krupky

22. 06. 2008

Včera jsem navštívila s kamarádkou muzeum už po třetí,je velice pěkné,přehledné,obsažné a velice bych ho všem doporučovala shlédnout.A nejen to,kousek pod ním je hrad Rosenburg,který stojí také za zhlédnutí,dále hřbitovní kostelík Sv.Anny,kde je překrásný

Reagovat
            M.Rýznarová
            • Místo

22. 06. 2008

moc děkulu ale teď nevim ktery z těch nadpisu mate na mysli ja mam mnoho adres takže si přesně nevibavulu kterou.Mohl bys mi říci kterou adresu máš přesně na mysli?

Reagovat
              Kateřina Lomnická
              • 22. 06. 2008

Dobrý den, na tuto propagaci Mělníka jsem se dostala náhodou. Ale nemůžu si nepovšimnout, že návštěvníky špatně informujete o soutoku na Mělníku. Lépe řečeno fotíte. Vyfotili jste Vltavu s kanálem, který dál směřuje až do Prahy. Tudíš né Vltavu a Labe, to

Reagovat
                Meja
                • nádhera

22. 06. 2008

tak na tomle zámku sem se fotila za skoušku nic nedám moc ti děkuju ondro za ty fotky

Reagovat
                  adéla
                  • 22. 06. 2008

Líbí se mi všechny fotky a velmi se mi líbila dnešní návštěva areálu s výborným výkladem.

Reagovat
                    Zdena
                    • brigáda - plavčík

23. 06. 2008

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nepotřebujete na léto na koupaliště plavčíka!?Mám licenci a praxi 2 roky!

Reagovat
                      Kateřina Bednářová
                       <|  111  112  113  114  115  |>