Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 24. 06. 2008

Prosím připiště otevírací dobu a od jakého datumu bude koupaliště otevřené.Děkuji

Reagovat
    Kikka
    • 24. 06. 2008

To je to,co jsem hledal...KOUPIM TO!!!!!

Reagovat
      toulavej
      • Ceny

24. 06. 2008

Zkuste prosím kontaktovat přímo provozovatele na tel. +420 532 045 534

Reagovat
        • 24. 06. 2008

Je to tam celkem super!!

Reagovat
          Alojs
          • Dotaz

25. 06. 2008

Chtěla jsem se zeptat proc nemáte odkazy na ceník ohledně stanování nebo kempu na přehradě. Mě by se to šiklo. Děkuji

Reagovat
            Gabriela
            • 25. 06. 2008

Ich habe die Burg jetzt nach 25 Jahren wieder besucht. Ich bin sehr beeindruckt und bedanke mich für die gute deutsche Führung

Reagovat
              Driefholt
              • wezčujdzgh

25. 06. 2008

Mohlo by to byt lepší a meně peněz proč to nedaji levnějši dik morena . už to je hovno hrozna čus

Reagovat
                kiki
                • nnonknouoctk ol

25. 06. 2008

No dobrý den mohlo by to být lepší ¨ne more??????DĚCKA 25KČ A DOSPĚLÍ 35KČ JESTLI TO TAK NEBUDE BUDETE PŘICHÁZET O LIDI A KRACHNETE PAPAPAPA PŘEJU VÁM ABY JSTE KRACHLI PROTOŽE MÁTE PROCHCANOU VODU

Reagovat
                  nikol
                  • 25. 06. 2008

Mám zájem o letní rekreaci v chatce přímo u tohoto koupaliště v Bakově nad Jizerou,můžete mi prosím poslat případnou jinou nabídku ubytování v Bakově.Podle vašich stránek není koupaliště ani areál s chatkami v provozu,pokud se něco změnilo prosím o kontak

Reagovat
                    Macková Pavlína
                    • Zkrachujete

25. 06. 2008

Vsichni maji pravdu za chvili se radši všeci pudou koupat do te hnusne vody na přehradu nez tady...Mohli by ste too pro dospele zlevnit je to šilene...Vazne zkkrachujete

Reagovat
                      Janí
                       <|  114  115  116  117  118  |>