Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
24. 06. 2008Prosím připiště otevírací dobu a od jakého datumu bude koupaliště otevřené.Děkuji
Reagovat
Kikka
toulavej
Alojs Dotaz
25. 06. 2008Chtěla jsem se zeptat proc nemáte odkazy na ceník ohledně stanování nebo kempu na přehradě. Mě by se to šiklo. Děkuji
Reagovat
Gabriela
25. 06. 2008Ich habe die Burg jetzt nach 25 Jahren wieder besucht. Ich bin sehr beeindruckt und bedanke mich für die gute deutsche Führung
Reagovat
Driefholt wezčujdzgh
25. 06. 2008Mohlo by to byt lepší a meně peněz proč to nedaji levnějši dik morena . už to je hovno hrozna čus
Reagovat
kiki nnonknouoctk ol
25. 06. 2008No dobrý den mohlo by to být lepší ¨ne more??????DĚCKA 25KČ A DOSPĚLÍ 35KČ JESTLI TO TAK NEBUDE BUDETE PŘICHÁZET O LIDI A KRACHNETE PAPAPAPA PŘEJU VÁM ABY JSTE KRACHLI PROTOŽE MÁTE PROCHCANOU VODU
Reagovat
nikol
25. 06. 2008Mám zájem o letní rekreaci v chatce přímo u tohoto koupaliště v Bakově nad Jizerou,můžete mi prosím poslat případnou jinou nabídku ubytování v Bakově.Podle vašich stránek není koupaliště ani areál s chatkami v provozu,pokud se něco změnilo prosím o kontak
Reagovat
Macková Pavlína Zkrachujete
25. 06. 2008Vsichni maji pravdu za chvili se radši všeci pudou koupat do te hnusne vody na přehradu nez tady...Mohli by ste too pro dospele zlevnit je to šilene...Vazne zkkrachujete
Reagovat
Janí