Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
cena
25. 06. 2008dobrý den chci se zeptat na cenu vstupu pro dospělého a dítě v kočárku díky
Reagovat
Petra teplota vody
25. 06. 2008byl jsem tam včera,všechno bylo super,ale ta voda-fakt studená,myslím že nejsem žádná bábovka,ale měl jsem co dělat přesvědčit svého 3letého syna at tam jde-je to škoda,jinak super
Reagovat
michal Nepritel turistu
25. 06. 2008Mili pratele Veskere udaje o tom, ze rozhledna na Bambergu je otevrena neodpovida skutecnosti - stav 17.06.08. Je zavrena a veskere pristupove cesty jsou oveseny ocelovymi lany s cedulemi „Privat“. Jelikoz pres Bramberg jdou znackovane turisticke cesty o
Reagovat
Michael Beranek
KRISTÝNA Informace
26. 06. 2008Měla bych dotaz,chtela bych se zeptat od kdy je koupaliště otevřeno.Odpovězte mi prosím na muj e-mail Děkuji za odpověď.
Reagovat
Lenka
26. 06. 2008mám dotas jestliže si uvás zakoupím plavenku můžu si to nechat pojišťovnou proplatit Babiáková
Reagovat
Jana babiákova
semir hajdarovic slecna
26. 06. 2008milujem Nyrany..mam na nich velmi krasnu spomienku...zila som tam a pracovala....a bolo mi dobre...snad sa jeden krat tam este vratim...nech Boch zehna Nyrany
Reagovat
katka Vstupné
26. 06. 2008Zajímalo by mě jaké je vstupné pro jednotlivce a jeké pro rodiny s dětmi na den.
Reagovat
Pavlína
26. 06. 2008Popovice provozují rybáři v Berouně,čekají na výsledek hygieny..je smutný,že jsem mluvila o neaktuálních stránkách a bylo mi slíbeno,že se to napraví,bohužel..oni přicházejí o návštěvníky :-((
Reagovat
Ivana