Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• cena

25. 06. 2008

dobrý den chci se zeptat na cenu vstupu pro dospělého a dítě v kočárku díky

Reagovat
    Petra
    • teplota vody

25. 06. 2008

byl jsem tam včera,všechno bylo super,ale ta voda-fakt studená,myslím že nejsem žádná bábovka,ale měl jsem co dělat přesvědčit svého 3letého syna at tam jde-je to škoda,jinak super

Reagovat
      michal
      • Nepritel turistu

25. 06. 2008

Mili pratele Veskere udaje o tom, ze rozhledna na Bambergu je otevrena neodpovida skutecnosti - stav 17.06.08. Je zavrena a veskere pristupove cesty jsou oveseny ocelovymi lany s cedulemi „Privat“. Jelikoz pres Bramberg jdou znackovane turisticke cesty o

Reagovat
        Michael Beranek
        • 25. 06. 2008

DOBRÍ DEN CHTELA JSEM SE ZEPTAT JESTLI BI ŠLO DELAT ZA PRACI PATOLOGII

Reagovat
          KRISTÝNA
          • Informace

26. 06. 2008

Měla bych dotaz,chtela bych se zeptat od kdy je koupaliště otevřeno.Odpovězte mi prosím na muj e-mail Děkuji za odpověď.

Reagovat
            Lenka
            • 26. 06. 2008

mám dotas jestliže si uvás zakoupím plavenku můžu si to nechat pojišťovnou proplatit Babiáková

Reagovat
              Jana babiákova
              • 26. 06. 2008

wo bist du moje srce!!!

Reagovat
                semir hajdarovic
                • slecna

26. 06. 2008

milujem Nyrany..mam na nich velmi krasnu spomienku...zila som tam a pracovala....a bolo mi dobre...snad sa jeden krat tam este vratim...nech Boch zehna Nyrany

Reagovat
                  katka
                  • Vstupné

26. 06. 2008

Zajímalo by mě jaké je vstupné pro jednotlivce a jeké pro rodiny s dětmi na den.

Reagovat
                    Pavlína
                    • 26. 06. 2008

Popovice provozují rybáři v Berouně,čekají na výsledek hygieny..je smutný,že jsem mluvila o neaktuálních stránkách a bylo mi slíbeno,že se to napraví,bohužel..oni přicházejí o návštěvníky :-((

Reagovat
                      Ivana
                       <|  115  116  117  118  119  |>