Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Kateřina Bednářová foto-pochoduquot;Okolo Těšínaquot;
23. 06. 2008Vážení,poslal jsem Vám fotky z našeho tradičního pochoduquot;Okolo Těšínaquot;.Velice mně potěšilo že jste je uvedli na Vaše Stránky!!!Jsou Super. Mohl bych poslat,další,pokud budete mít zájem.s pozdravem P.Friedrich
Reagovat
Petr Friedrich
23. 06. 2008Kalinov leží v Nízkych Beskydách v nadmorskej výške 453 m n.m., na severovychodnom Slovensku, pri štátnej hranici s Poľskom.
Reagovatbrigáda
23. 06. 2008Dobrý den,Hledám v Pnovicich brigádu zbírání okurek apod.je mi 15.Pokud byste pro me neco meli informujte me prosim na emailu.Dekuji Blechtová
Reagovat
Monika Blechtová
23. 06. 2008Dobrý den, chtěla bych Vás upozornit na chybnou popisku u kostela sv. Jana Křitele, který je na území obce Skřipel a ne v obci Osov. Přilehlá fara i hřitov patří též obci Skřipel. Zdravím a přeji hezký den Cajthamlová
Reagovat
Cajthamlová L. Důchodci nad 70let
23. 06. 2008Dobrý den,potřeboval bych si ujasnit výši vstupného,zde píšete nad 70let zdarma ale u brány se mě vysmáli,že platím 45Kč,jel jsem zbytečně ze Židenic a zpět,jelikož jsem neměl sebou dost peněz!!Děkuji předem za krátký mail,stálo by za to vaše stránky aktu
Reagovat
Jirka Otevřený bazén
23. 06. 2008Ahoj, mám dotaz, jestli se ve vašem aquaparku nachází i nějaký otevřený venkovní bazén? Chtěla bych ve středu přijet se vykoupat a ve 30stupních bych se chtěla vykoupat venku. Děkuji
Reagovat
Katka
23. 06. 2008I mě by zajímala provozní doba koupaliště.Je to hned vedle vstupného DŮLEŽITÁ INFORMACE která zde CHYBÍ.
Reagovat
Já
23. 06. 2008Slaný je fakt úžasnej bazén teďkon tam pojedu ve čtvrtek nebo v pátek !!! Už se tam hrozně těšim !!!
Reagovat
Kate