Fórum

Přidat další komentář:

Diskuze

• 23. 06. 2008

V případě zájmu se ozvěte na čísle 776358527.

Reagovat
    Kateřina Bednářová
    • foto-pochoduquot;Okolo Těšínaquot;

23. 06. 2008

Vážení,poslal jsem Vám fotky z našeho tradičního pochoduquot;Okolo Těšínaquot;.Velice mně potěšilo že jste je uvedli na Vaše Stránky!!!Jsou Super. Mohl bych poslat,další,pokud budete mít zájem.s pozdravem P.Friedrich

Reagovat
      Petr Friedrich
      • 23. 06. 2008

Kalinov leží v Nízkych Beskydách v nadmorskej výške 453 m n.m., na severovychodnom Slovensku, pri štátnej hranici s Poľskom.

Reagovat
        • brigáda

23. 06. 2008

Dobrý den,Hledám v Pnovicich brigádu zbírání okurek apod.je mi 15.Pokud byste pro me neco meli informujte me prosim na emailu.Dekuji Blechtová

Reagovat
          Monika Blechtová
          • 23. 06. 2008

Dobrý den, chtěla bych Vás upozornit na chybnou popisku u kostela sv. Jana Křitele, který je na území obce Skřipel a ne v obci Osov. Přilehlá fara i hřitov patří též obci Skřipel. Zdravím a přeji hezký den Cajthamlová

Reagovat
            Cajthamlová L.
            • Důchodci nad 70let

23. 06. 2008

Dobrý den,potřeboval bych si ujasnit výši vstupného,zde píšete nad 70let zdarma ale u brány se mě vysmáli,že platím 45Kč,jel jsem zbytečně ze Židenic a zpět,jelikož jsem neměl sebou dost peněz!!Děkuji předem za krátký mail,stálo by za to vaše stránky aktu

Reagovat
              Jirka
              • Otevřený bazén

23. 06. 2008

Ahoj, mám dotaz, jestli se ve vašem aquaparku nachází i nějaký otevřený venkovní bazén? Chtěla bych ve středu přijet se vykoupat a ve 30stupních bych se chtěla vykoupat venku. Děkuji

Reagovat
                Katka
                • 23. 06. 2008

I mě by zajímala provozní doba koupaliště.Je to hned vedle vstupného DŮLEŽITÁ INFORMACE která zde CHYBÍ.

Reagovat
                  • 23. 06. 2008

Slaný je fakt úžasnej bazén teďkon tam pojedu ve čtvrtek nebo v pátek !!! Už se tam hrozně těšim !!!

Reagovat
                    Kate
                    • Teplota vody

23. 06. 2008

Aktuální informace získáte na tel. +420 577 599 911.

Reagovat
                       <|  112  113  114  115  116  |>